CAPITOLUL 17

200 15 0

TREI ANI MAI TÂRZIU:

       Evie crescuse, avea trei ani, dar avea o frumusețe răpitoare!  Ethan și Sara erau mândri de fiica lor. Era isteață, înțelegea totul dintr-o privire, nu era novoie să-i explici nimic. Toată ziua se juca în curtea din spate printre trandafiri. Și ia te uită, astăzi este o zi specială! Astăzi se împlinesc trei ani de la căsătoria părinților ei și trei ani decând ea a venit pe lume. Era o fetiță tare norocoasă. Avea niște părinți minunați! Îi făceau toate mofturile, o duceau în fel și fel de excursii: La Disneyland, în Dubai, la Legoland și în multe alte locuri.

       — Mami, mă doare! urla Evie în curtea din spate arătând spre genunchiul său julit. 

     — Evie, stai cuminte, să-ți pot curăța rana! îi spune Sara pe un ton calm. Fii liniștită! Mai am foarte puțin! Gata! spune Sara, iar apoi îi pune un plasture și îi depunde un sărut. Acum e mult mai bine, nu-i așa?

   — Îhâm! Mulțumesc, mami, ești o super eroină! îi spune Evie, dar asta nu dură mult până îl vede pe Ethan cu o cutie mare și roz. Tati! Ce-i acolo? Îâm? Ce-i în cutie?

   — Ai răbdare, prințesă! Vei vedea imediat.! îi spune Ethan în timp ce o ia în brațe.  Aici ce-ai mai făcut? Iar ai căzut? îi spune Ethan râzând.

—  Nu văd nimic amuzant în asta! Pune-mă jos! îi spune Evie tatălui ei pe un ton asemănător cu cel al bunicului ei.

— A, a! Au venit! Îi întrerupe Sara făcându-le semn că Matt, Adeliade și Mattheaw au venit. Apoi, erau urmați de Madelline și Charles care aveau multe cadouri pentru nepoata lor și peste o jumătate de oră, sosesc și Chirag, Alyisha și Arun. Toți îi aduseseră micuței Evie Nathalie Beckham, o mulțime de cadouri, mai să poți înota printre ele.

 

      După  câteva oare, în care întreaga familie a râs, a dansat, a cântat și s-au și jucat împreună cu copilașii, a urmat și vremea tortului care avea 3 etaje, pe care era câte o poză cu cei trei: Ethan, Sara și micuța Evie. Erau fotografii cu ei, de la nașterea, până la vârsta de trei ani a micuței, iar un lucru era evident: Toți trei erau fericiți, în orice moment ar fi fost surprinși, ei zâmbeau. 

— Mulți ani trăiască, mulți ani trăiască, la mulți ani! Mulți ani triască, mulți ani trăiască, la mulți ani! Puneți-vă toți trei câte o dorință! dar dorința Sare și a lui Ethan era aceeași, să fie fericiți mereu, pentru totdeauna! Numai dorințele micuței Evie nu le aflase nimeni.

   Vă întrebați ce s-a întâmplat cu Marcus și Eliana? Ei bine, și-au găsit fericirea, acum au și un băiețel de un an! Nu mai locuisec în New York, deoarece au decis că New York-ul le-a adus numai nefericirea. Acum locuiesc în Milano,  Eliana este o creatoare de modă cunoscută în întraga lume, iar Marcus și-a întemeiat propria firmă, și-i merge foarte bine.

      Într-un final, tuturor li s-a colorat viața, indiferent  dacă au fost buni sau răi! Minunile n-au încetat să apară, iar fericirea le bătea la ușa tutror. Au trecut peste obstacolele vieții cu ajutorul familiei și prietenilor! Minunile există, doar că puțini le văd!


-SFÂRȘIT-

©TOATE DREPTURILE REZERVATE AUTOAREI BIANCA PEȚA

Wattpad, 2018

Spice în degrade ✔️Where stories live. Discover now