CAPITOLUL 16

117 16 0

NOUĂ LUNI MAI TÂRZIU:

- ÎMPINGEȚI! CU PUTERE! HAIDEȚI!! țipa doctourul în sala de nașteri. Cum se putea fix ca în ziua nunții să nască?! Cum?
Se auzeau plânsetele și scâncelile unui bebeluș. Nu era real! Ethan erau alături de Matt, Charles și Chirag în fața sălii. Se auzeau și acolo scâncetele bebelușului, iar Ethan nu mai putea de fericire.

- Felicitări, domnule Beckham! Aveți o fetiță perfect sănătoasă! spune doctorul cu entuziasm.

- Dar soția mea? Cum se simte? Este bine? întreabă Ethan agitat. Pur și simplu nu-i venise a crede. Viața lui s-a schimbat! Se însurase, iar acum avea și un copilaș! Ce-și putea dori mai mult de atât?

- Soția dvs. este foarte bine! Acum o pregătesc asistentele pentru transportarea într-un salon normal. explică doctorul.

- Uhuu! țipă Ethan și îl ia în brațe pe doctor. Emoțiile lui erau de nestăpânit. De când apăruse Sara în viața lui, caracterul și persoana sa au prins altă formă. Acum devenise responsabil, atent, grijuliu și iubitor. Acum nu mai lua viața ca pe o jocaă, sau ca pe o ''glumă'', așa cum o alinta el înainte, dar bucuria lui fusese întreruptă de fratele său..

- Adeliade, iubito! Trezește-te! Ești bine? Un doctor, rapid! urla Matt disperat cu ochii ațintiți asupra soției lui care zăcea întinsă pe podeaua albă și rece a spitalului.
O asistentă vine cu targa, iar Matt își așează soția acolo, apoi merg către un salon, unde medicul o examinează.

- Felicitări, domnule Backham! Soția dvs. este însărcinată! spuse doctorul în timp ce-l bate pe Matt pe umăr.

- Dar.. Cum este posibil?! Am mers la atâția medici și toți ne-au spus același lucru: ''Soția dumneavoastră nu poate avea copii! Rana provocată în accident i-a afectat ovarele!'' Cum se poate așa ceva? întreabă Matt buimac. Nu-i venea să creadă! Va avea un copil! În sfârșit! Odată cu venirea pe lume a fiicei fratelui ei, a sosit o nouă veste bună: Adeliade este însărcinată!

- Într-adevăr, a avut o rană, dar aceasta s-a vindecat, iar ovarele și-au reluat funcțiile. Și ca să vă specific: soția dumneavoastră este însărcinată în 3 luni, adică, puteți afla sexul copilului și mai ales puteți asculta bătăile inimii. explică medicul, apoi pleacă.

- Cum? Ce bătăi ale inimii? întreabă Adeliade buimacă. Matt, ce se petrece? dar Matt păstrează tăcerea. Îmi poate explica și mie cineva ce se petrece?

- Vom fi părinți! Asta se întâmplă! îi mărturisește Matt. Vom avea copilul pe care l-am visat! Copilul nostru! Acum nu vom mai apela la adopție, pentru că minunea este în pântecul tău! Nu vom mai avea nevoie de fetița lui Ethan! Vom avea minunea noastră!

- Nu.. Nu se poate! Matt vorbești serios? îi spune Adeliade printre lacrimi. Nu-mi vine să cred! Voi fii mamă cu adevărat! Te iubesc! Încă nu-mi vine să cred! Chiar sunt însărcinată? întreabă Adeliade cu ochii înnecați de lacrimi, apoi fuge pe hol țipând de bucurie.

- Ce ai pățit, Adeliade? Ești bine? întreabă Madelline în timp ce se apropie ei.

- Sunt foarte bine, mămico! răspunde Adeliade. Este o veste foarte, foarte frumoasă! Veți mai avea un nepot! Sunt însărcinată! spune cu zâmbetul pe buze.

- Dar cum este posibil? Parcă nu puteați avea copii! Veniți încoace! Nu-mi vine să cred! Haideți, să dăm veste și celor din salonul unde sunt Sara și Evie! Se vor bucura foarte mult! Cred că de-asta m-a urmărit acel fluture alb la nuntă! Cred că a fost un semn!

   În salonul unde Sara și micuța Evie stăteau provzoriu era atât de multă liniște, atât de multă bucurie! Ethan stătea pe pat împreună cu Sara care o ținea pe fiica lor în brațe.

- Este atât de micuță! O ador! Uite ce micuțe sunt mânuțele și piciorușele ei! E minunată! Îți mulțumesc, draga mea! Îți mulțumesc pentru cel mai frumos cadou, pe care mi l-aș putea dori: VOI! spuse Ethan, iar o lacrimă îi brăzdă obrazul.

- Hello! Hello! Ce-i cu liniște asta?! intră Madelline deodată în salon. Avem o veste incredibilă! Adeliade... ESTE ÎNSĂRCINATĂ! Vine un al doilea nepoțel! urlă deodată Madelline și o trezește pe Evie.

- Cum? Adeliade? Este de-a dreptul minunat! Felicitări!! Sper să fiți fericiți în continuare! le spune Ethan, apoi îl ia pe Matt în brațe. Vezi frățioare, minunile se întâmplă mai tot timpul! îi spune Ethan lui Matt la ureche.

- Felicitări!! Mă bucur foarte mult că dorința voastră a devenit realitate! le spune Sara.

     Toată lumea era bucuroasă. Adeliade era însărcinată, micuța Evie Nathalie Beckham a venit pe lume, iar Sara își cunoscuse și familia din India. Bunica ei era foarte amuzantă, bunicul însă, era serios și strict, gen, albul și negrul! Apoi mai avea unchii și mătușile, care să nu mai spun că erau amuzanți peste limită! În sfârșit viața ei s-a colorat! Era o mamă, fiică și soție fericită.
Totul era așa de palpitant! Numai că, în povestea lipsea un singur membru: Mama ei.
După două săptămâni de la externare, Sara merge împreună cu Ethan la cimitir cu un buchet de trandafiri albi și orhidee mov, iar între flori, era și o scrisoare în care Sara își descrisese toate emoțiile și trăirile. De la viața groaznică pe care o avuse în orfelinat, până la momentul în care ea devenise la rândul ei mamă.

- Mamă, am venit. N-am apucat să te văd, să-ți aud vocea, să-ți împărtășesc gândurile mele, n-am putut să te cunosc. Însă, cred că tu mă vezi de-acolo de unde te afli și cred că ești mândră că mi-am găsit rostul și lumina în viață! Țin să-ți spun, că l-am cunoscut pe tata, că sunt foarte fericită. Am o familie minunată, care mă sprijină atunci când mi-e greu! Am să mai vin pe la tine, fii sigură! Am să-ți povestesc totul și-am să-ți dau cele mai frumoase flori din lume! Poate, peste câțiva ani, am s-o aduc și pe Evie la mormântul tău, s-o vezi și pe ea. Acum, n-am să-ți spun ''la revedere'', am să-ți spun ''pe data viitoare''!

Spice în degrade ✔️Where stories live. Discover now