CHAP 4

94 17 4

Aku harap aku boleh lupakan die..Aku nk move on dari die..Bertuahla Eunha,crush balas balik..Aku tgk kalender dan aku cume tinggal..15 hari aje nk spent dgn kawan kawan aku..So aku pun buka aplikasi Whatsapp..Dan aku chat kawan kawan aku

BESTIE ❤️❤️

You
Aku nk cakap yg aku ade lagi 15 hari nk spent dgn korang..😅

WONWOO 😘
What you mean,Ha??

JUSTIN 😋
Ha'ah..Ape maksud Noona??

You
Chillah,kawan kawan..Aku akan pindah lepas 15 hari spent time dgn kau org..Jgn bagitahu sape sape tau..

WONWOO 😘
Nae~..I will miss you so much,Unnie..
😔😔

JUSTIN 😋
Nadoo~~..Bogoshipta,Noona!! 💕

You
Gumawoo,chingyu-ah!! Korang la kawan baik aku selama lamanye!! Chincha,Saranghae!! 😍😘❤️❤️

WONWOO 😘
Saranghae,unnie

JUSTIN 😋
Nadoo~~~

Sungguh bertuah aku dapat kawan baik macam nie..Mmg bertuah betul..😁😁

Author POV
*skip ke hari last Jiha diKorea*

JIHA:Papa~~..
Mr.Kang:Whea-yo,aegy??
JIHA:Flight Ha pukul berape??
Mr.Kang:Pukul 11:00 pagi..Kenape tanye nie??
JIHA:Kalau Ha nk pergi sekolah dulu,boleh tak??
Mr.Kang:Tak payah lah..Kan aegy cakap tak nak oppa aegy tahu..
JIHA:Kalau papa dh cakap macam tu,okay..Nie,Ha nk pergi jumpa kawan kawan Ha tau..
Mr.Kang:Nae..Hati hati tau..
JIHA:Nae~~..

Aku cuma senyum dgn pesanan papa aku..Aku pun keluar dengan pakaian yg biase dipakai oleh semua org iaitu sweater dan legging..Aku tunggu Jiwon dan Justin..Aku bosan menunggu so aku take a selfie..

?????:Hah?! AMBIK GAMBAR TAK AJAK KITE PUN!!

Aku dah tahu sape so aku cuma senyum..

JUSTIN:Noona nie senyum dari tadi ah..Ke Noona ade masalah mental??Dahla Noona nk ke LA esok..Kesian kitorg dah takde sape sape nk backup time bertekak dgn Mr.Jaesuk nanti..
JIHA:🤣🤣..Haha!! Aku senyum sbb aku tak nak lah sedih sedih lagi 2 hari nie hari last aku dkt Korea..Esok,aku tak datang school tau..Sorry,kalau aku byk menyusahkan korang,kalau aku mati,mesti tenang..😁😁
JIWON:Ape cakap pasal mati nie?! Tuka topik lain lah!!
JUSTIN:Okay2..Kalau mcm tu,jom kite pergi funfair dkt depan tu!!
WONHA:KAJA!!!!!

Kami bertiga menghabiskan masa bersama..Permainan last..Yg Justin nk sgt naik ialah Ferris Wheel..Cantik sgt pemandangan Seoul dari atas nie..Pukul 6:30 ptg,aku,Jiwon dan Justin pun pulang selepas ucap selamat tinggal..Aku sampai rumah pada pukul 6:37 ptg..Semua baju aku dh lipat masuk beg..Yg tinggal dalam almari ialah uniform sekolah dan baju yg akan aku pakai esok...Hmm,bye Niel oppa,Jihoonnie,Wanna One,Jiwon dan juga Justin..Aku akan rindu korang..Satu lagi,akan aku pasti aku boleh move on dari Jihoon...



TBC

MY BROTHER BESTFRIEND IS MY CRUSH-PARK JIHOON FFWhere stories live. Discover now