Jeg står foran hegnet, sammen med Kjell-Erik. Man kan virkelig se at han glæder sig til den her Tour. Jeg tager min mobil og laver en live stream. "Hej!" Siger jeg til min mobil og filmer rundt.

"Jeg har lovet at filme hele Marcus og Martinus' Copenhagen Koncert og backstage!" Siger jeg og griner. Jeg læser en kommentar der virkelig fanger mig: Jeg er også til koncerten! Vil så gerne møde dig, men står ved GC Venstre og du står ved højre :(

Jeg går hen imod GC Venstre og mange MM'ers blik bliver vendt imod mig. "Ihh" "argh" "omg" råber der råbt. Jeg smiler og går over til en fan der vinker til mig. "Hej," siger jeg. - "hvad er dit navn?"

"Omg! Det er mig der har skrevet til dig! Må jeg få et billed?!" Siger hun nervøst. Jeg nikker smilende og hun giver mig sin mobil, så jeg kan tage billedet. "Værsgo" siger jeg og giver hende den tilbage.

"Sig hej til min live!" Siger jeg og filmer på dem. "HEEEJ!" Jeg ser ham der Lakserytten eller Rasmus der vinker til mig. Jeg vinker igen og går tilbage til min plads ved siden af Kjell-Erik.

***

"3...2...1!" Råber de. Martinus kommer først op, og så kommer Marcus. Sangen til elektrisk begynder og de kommer løbende hen imod den lange Scene og synger og konfetti bliver skudt over det hele....

Gæt hvem der har fødselsdag!....

mig!! Ihhh! Tillykke til mig! Mig der endelig bliver 14! Ahhaha <3

4 august 2018

First kiss - M.G (Sæson 1+2+3)Read this story for FREE!