44

1M 15.9K 4.2K
                                    

Okuldan eve geldiğimde direkt banyoya yöneldim. Günün bütün yorgunluğunu üzerimden atmak için sıcacık, köpüklü bir banyo yapmak çok iyi gelecekti şüphesiz. Banyonun ardından ferahlamış bir vaziyette salona geçip birkaç saat dinlenerek televizyon izledikten sonra odama geçip parti için hazırlanmaya başladım.

Bir iki dakika dolabımı karıştırarak sonunda ne giyeceğimi bulup süt beyazı rengindeki ince askılı elbisemi giydim. Bel kısmına kadar daracık inen ve etek kısmı bol duran elbisem uzun bacaklarımı ortaya çıkaracak kadar kısaydı. Üzerimde o kadar güzel durmuştu ki gayet güzel göründüğüme karar vererek makyajımı yapmak için aynanın karşısına geçtim.

Kahverengi gözlerimi öne çıkarmak için gözkapaklarıma kalem çekip kirpiklerimi daha da dolgun göstermek için rimel sürdüm. Dudaklarımı kan kırmızısı rujumla iyice belirginleştirip makyajımı tamamladım. Son olarak da fön çektiğim saçlarımın gelişigüzel bir şekilde çıplak omuzlarıma dökülmesine izin verdim.

Evden çıkıp Cansu'yla buluşacağımız yere gittiğimde onun çoktan geldiğini gördüm. O da çok şık görünüyordu. Siyah pileli etek ve ona uygun yeşil üzerine siyah çizgileri olan bir gömlek giymişti. Kalın örgü yaptığı saçlarını omzunun sağ tarafından sarkıtmıştı. Bana doğru neşeyle gülümserken incecik halka küpeleri kulaklarında sallanıyordu.

Birlikte sohbet ederek partinin yapıldığı eve gittik. Ev okul civarında olduğu için fazla yürümek zorunda kalmamıştık. Eve girdiğimiz an yüksek sesli bir müzik bizi karşıladı.

Ortam aşırı kalabalık ve gürültülüydü. Salonun her yerinde insanlar vardı. Kimisi ayakta, kimisi modern oturma grubu üzerinde deliler gibi eğleniyordu. Oturma grubunun hemen karşısında dev ekran bir plazma vardı; duvardaki plazma televizyonun yanına üç adet raf asılmıştı ve bu raflarda da ilginç objeler sıralanmıştı. Salonun balkona açıldığını tahmin ettiğim kapının sağ tarafındaki köşede yeşil, çiçeksiz ev bitkileri duruyordu. Bitkilerden yer yer aşınmış parke zemine kurumuş yapraklar dökülmüştü, bunların hemen yanında da boş kola kutularıyla cips poşetleri vardı.

Cansu tanıdığı arkadaşlarına selam verirken onu takip ettim. Müzik gümbür gümbür evi sallarken, biz de daha fazla dayanamadık ve Cansu'yla dans etmeye başladık. Gecem gayet güzel geçiyordu. Bir süre sonra telefonu çalınca Cansu yanımdan ayrılıp daha sakin bir yere gitti. Ben de dinlenmek adına oturacak bir yer bularak tembelce kendimi rastgele koltuğa bıraktım.

Derken bir çocuk yanıma gelip karşıma oturdu. "Selam, nasılsın?" diye sorunca bakışlarımı ona çevirdim.
~~~
Psikopat Serisi 5 kitaptan oluşmaktadır. (Psikopat, Psikopat2, Psikopat3, Psikopat4 ve Psikopat5)
Kitap satan her yerde bulabilirsiniz❤️
Instagram : Mavimihri

PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin