Ένα στα γρήγορα...

3.1K 98 11
                                    

Το πρωί ανοίγω τα μάτια μου και η Νίκα δεν είναι δίπλα μου.Μου μυρίζει κάτι απο την κουζίνα.Κατεβαίω κάτω και τί να δω.Η Νίκα ετοίμασε πρωινό.Ομελέτες,λουκανικα,μπέικον...

<<Καλημέρα>>μου λέει καθώς βάζει την ομελέτα στο πιάνο απο το τηγάνι.

<<Κα..>> δεν προλαβαίνω να συνεχίσω και τρέχω στην τουαλέτα κρατώντας το στόμα μου.Κάνω μια φορά εμμετό και ηρεμώ.

<<Είσαι καλά;>>με ρωτάει η Νίκα που είναι έξω απο την πόρτα.

Πάω να σηκωθώ για να βγώ εξω και παραπατάω.Ζαλίζομαι.Συνέρχομαι μετά απο λίγο και βγαίνω έξω.Η Νίκα έχει στερεώσει το κεφάλι της στον τοίχο και με κοιτάει.

<<Το αλκόολ θα σε πείραξε>>μου λέει.

Κουνάω καταφατηκά το κεφάλι μου και λέω <<Το αλκόολ.>>

Κάθομαι για να φάω.Μου έχει κοπεί η όρεξη.

<<Φάε>>με προστάζει η Νίκα.

Πιάνω το πιρούνι και τσιμπάω κάτι λίγα.

<<Θα πάω λίγο απο την εταιρία που έχω μια δουλίτσα και θα έρθω δεν θα αργήσω.Πάνω στο τραπέζι του σαλονιού σου άφησα το τηλέφωνο μου.Ότι χρειαστείς πάρε με.>>λέω και σηκώνομαι για να ετοιμαστώ για την δουλειά.

Φοράω ένα μαύρο κοντομάνικο κοντό μπλουζάκι και μια σαλοπέτα σορτσ.Αφήνω τα μαλλιά μου ίσια και βάφομαι απαλά.Βάζω τα άσπρα μου air force και κατεβαίνω.Η Νίκα πλένει τα πιάτα.Της δίνω ένα φιλάκι στο μάγολο και φεύγω, αρπάζοντας την τσάντα μου απο την καρεκλα.

<<Φιλιά θα τα πούμε μετά.Σε κανένα δύωρο θα έχω γυρίσει.>>λέω και κλείνω την πόρτα.Η ώρα είναι 12.Οχχ άργησα λίγο.Ο Σταύρος θα είναι νευριασμένος γιατί έχουμε μια συζήτηση για μια δουλειά.Η ώρα ειναι 12 και 5.Τρέχω στο ασανσέρ.Πηγαίνω στο γραφείο του και χτυπάω την πόρτα.Μπαίνω μέσα.

<<Καλημέρα.>>λέω και κάθομαι.

<<Καλημέρα.Άργησες 6 λεπτά.>>μου λέει.

<<Σόρρυ μωρό μου είχε κίνηση.>>λέω και σηκώνομαι και τον φιλάω.

Μετά απο δύο ώρες έχω τελειώσει με την δουλειά.Περπατάω στο διάδρομο προς το ασανσέρ.Δεν αισθάνομαι καλά, ζαλήζομαι.Μπαίνω στο αμάξι και προσπαθώ να ηρεμήσω.Γιατί το παθαίνω αυτό;Δεν μπορώ να καταλάβω.Πέρνω τηλέφωνο την Νίκα.

<<Γουρουνίτσα σε 10 λεπτά να είσαι έτοιμη.>>λέω

<<Ο.Κ>>μου απαντάει και το κλείνω.

Κρυφό μου πάθοςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα