22

799 70 5

Нахранихме се, изчистихме масата и сега си седяхме на дшвана. Алекс беше пуснал музика и се гушкахме.

-Малката разкажи ми.- помоли тихо и ме целуна по бузата.

-Те са братя наркомани и една вечер по-големият брат изнудва по-малкият за една доза да изнасили момиче. В последствие той този изнасилвача се оказа новият и съсед и приятел на брат и. Тя се оказва бременна, той започва да и помага, като всъщност не знае че тя е онова момиче. Когато разбира вече е влюбен в нея, тя също в него. И така в край на крайщата онази кошмарна нощ ги дарява с дъщеря.- разказах му тихо.

-Не чети такива работи. Довечера ще ме е страх да заспя. Ако имаш кошмари и не разбера. Моля те никакви такива работи бебе.- придърпа ме върху гърдите си.-Хайде да си говорим за нас.

-Добре. Много те обичам принце- прошепна и целунах релефните му гърди.

-И аз много те обичам любима.- целуна вратът ми и го засмука леко, а тялото ми се притисна към неговото.-Бебче не така- изстена и захапа кожата ми леко. -Моята красива сладка малка принцеса-целуна челото ми.

-Твоята- изкикотих се и се отпуснах върху тялото му.....

Г. Т. Алекс

Усетих как заспа върху мен, което ме накара да се усмихна. Обожавах я. Беше моята принцеса и не си я давах на никого никога. Изключих телевизорът и я притиснах към себе си вдигайки я.
-Шш любима- прошепнах в ухото и носейки я към спалнята ни. Поставих я на леглото след което легнах до нея и я придърпах към себе си върху гърдште си, а тя се намести върху тях.
-Обичам те- каза в съня си, което ме накаря да засияя от щастие.
-И аз те обичам -казах целувайки челото и, а после ни завих.-Много те обичам принцесо. Само теб....

Г. Т. Роуз

Събудих се от шумът на алармата и първото нещо което видях бе Алекс. Беше заровил глава във вратът ми, а ръката му бе обхванала гърдата ми което ме накара да се изчервя.

-Алекс- бутнах го леко и целунах носът му.

-Кажи бебе.

-Трябва да ставаме.- казах му, а той си отвори очите.

-Добро утро принцесо.- целуна устните ми

-Добро утро. - измрънках.

-Съжалявам.- усмихна се и премести ръката си на талията ми.

-Ако живеем заедно ще се случва често- изчервих се.

Just a love storyRead this story for FREE!