60.Bölüm

1.5K 70 1
                                    

Gözde'den...
  

  Üzerimizde Berfin'in seçtiği oldukça gösterişli elbiselerle Ömer'in evine geldiğimizde Can kapının ziline basmadan onları durdurdum.

"Keşke üzerimizi değiştirseydik ya!Böyle olmaz."diyerek sızlanmaya başladım.Ama Berfin benim cümlemi duymazdan gelerek zile bastı.

Ömer neden böyle giyindiğimizi sorduğunda sizi sekreter kızlardan kıskandıkta ondan böyle giyindik diyemem.Kesin rezil olacağım!

Enes kapıyı açtığında üçümüzede dikkatlice bakıp Can'a "Bunların bu hali ne?"diye sordu.

Berfin"Sevgiline sor."deyip göz kırparak Can'ı kolundan tutup içeriye soktu.Enes'te Berfin'in peşinden Kumsal'ın kolundan tutarak hızlıca içeriye soktu.Bende peşlerinden girdim.

"Enes yavaş olsana!"

"Aşkım çok güzel olmuşsun.Seni böyle kimse görmemeli."

Enes Kumsal'ı süzerken Kumsal utanarak Enes'in kafasını başka yere çevirdi.

"Ömer yok mu?"diyerek az sonra yaşayacağım rezilliğin bana ne kadar uzakta olduğunu anlamaya çalıştım.

"Ömer salonda yendız.Dur ben onu buraya göndereyim."

"Yok ger-"

Ben daha cümlemi tamamlayamadan Enes Kumsal'ın kolundan tutup "Hadi küçüğüm."diyerek onu salona soktu.Ömer'in buraya gelmesini beklemektense bende onların peşinden salona geçtim.Sonuçta her hâlukarda  Ömer beni böyle görecek.Bari ayağıma çağırmış gibi olmayayım.

Ömer ayaklarını sehpaya uzatmış elindeki dosyayı imceliyordu.Kumsal ve Enes ayakta durmuş sırıtırken Can ve Berfin'de koltuğa oturmuştu.Enes'in yalancıktan öksürmesiyle Ömer kafasını kaldırmadan sadece gözleriyle Enes'e baktı.Ben Enes'in arkasında olduğum için inşallah beni görmemiştir.

Kumsal "Selam enişte." deyince Ömer "Hoşgelsiniz."deyip tekrar dosyaya döndü.Yaklaşık beş saniye sonra Ömer kafasını kaldırıp Enes'i kolundan itekleyip arkasında duran bana baktı.

Mahcup bir ifadeyle elimi havaya kaldırıp "Merhaba."dedim.Ömer ani bir hareketle ayağa kalkıp üzerimdeki elbiseyi inceledi.

"Ne bu?"diyerek elbiseyi gösterdi.

Kumsal benim cevap vermeme fırsat vermeden "Elbise enişte."dedi.

Ömer sinirle Kumsal'a bakıp "Elbise olduğunu bende görüyorum.Neden böyle giyindiniz?"diye tek kaşını kaldırarak sordu.Ömer'in şunda sinirli olmasından çok bize gülüyor olmalıydı.Sonuçta bu şekilde şirkete gidip onları beğenen kızlara göz dağı vermiştik.Ama tabi ya!Ömer şimdilik bunu bilmiyor.

Ben sessizce elimdeki çantanın taşıyla oynarken Berfin rahat bir şekilde "Şirkete gittik ve sevgililerimize yalakalık yapan kızlara bir görünelim dedik."dedi.Ömer'ın yüzündeki ifade bir anda değişmişti.Hafiften tebessüm ederek yanıma geldi ve bir elini belime koydu.

"Demek şirkete gidi-"

"Hayır Ömer.Sizi kıskanmadık."diyerek Ömer'in kalktığı koltuğun kenarına oturdum.

Enes'te "Tabi yendız."diye dalga geçerek benim oturduğum koltuğa oturdu.Kumsal gülerek "Ama kızların yüzünü bir görecektiniz,gülmemek için kendimi zor tuttum."diyerek Enes'in yanına otururken elbisesi kısa olduğu için oturmakta zorluk çekince geri kalktı.

Enes "Gel sana benimkilerden birşeyler vereyim."diyerek Kumsal'la yukarıya çıktılar.Can'da Berfin'i kaldırıp Enes ve Kumsal'ın peşinden gittiler.

AŞKIN HER HALİ(Tamamlandı) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin