11th

2K 154 8
                                    

Feszülős fekete farmernadrág. A felsőtestem majdnem közepéig kigombolt mintás ing és kócos barna göndör fürtök, melyeken hála Istennek egy csepp zselé sincs. Így nézek ki jelenleg.
Ötkor vége lett a felvételnek. Három dalt énekeltem fel és szerencsére az első mindegyikből megfelelt, így nem kell tovább itt lennem. Bepattantam a managerem fekete mercijébe és indultam az iskolába, mint Marcel bátyja. Louis Egyedül ült a tizenötös terem tanári asztala mögött. Karjai az asztalon hevertek s alkarjára a feje volt ráhajtva. Egyenletesen lélegzett. Aludt. Nem bírva a véremmel lopakodtam oda hozzá és egy lágy puszit hintettem ajkaira, mitől azonnal kipattantak a szemei. Ijedten nézett rám.
- Mi történt? – kérdezte.
- Elaludt, Louis. Én pedig felébresztettem.
- Áh mindegy. - kelt fel a székből – Csak a negyedéves jegyeket szeretném közölni. Ön Marcel bátyja, igaz?
- Igen. A féltestvére vagyok. Nem ugyan az az anyánk.
- Értem. Rendben. Itt a napló, nézd át nyugodtan a jegyeit. – gyorsan átfutottam a már ismert jegyeket, elvégre mindet én szereztem és a jegyek kilencven százaléka ötös. Mi tagadás, tanulás nélkül is jó tanuló vagyok.
Louis Visszaült a székébe én előtte voltam. Pont szemben vele és mivel bedőltem, hogy közelebb legyek a napló papírjához, szemünk pont egy magasságban volt.
- Mr. Louis Tomlinson. – mondtam, elgondolkodva.
- Igen? – nézett rám.
- Beléd szerettem. – Mondtam tudatlanul.
- Tessék? Már megbocsáss. Én nem vagyok meleg.
- Hát persze hogy nem, Louis. Az a szűk nadrág. A vékony ajkaid. A mesés hajad. A tested. A nyakad. A nyelved. A lábaid… mind utánam vágyódnak. S látom, ahogy a dicsérő és teljesen őszinte szavaimra ágyéktájban szűkül a farmerod. Az arcod pedig kezd vöröses színt felvenni, ahogy eljut a tudatodig, hogy miket beszélek. Felizgultál rám és egyben dühös is vagy, hogy átlátok rajtad. Most pe- félbeszakított.
- Nem igaz!
- Most pedig makacson fel fogsz szólalni, eme tényeim ellen. Akartam mondani.
- Már miért kellene nekem a te hájas testedre felizgulnom?
- Tudom, hogy ezt nem gondolod komolyan, épp úgy ahogy a szerelmi vallomásom sem. De gondolkodj rajta. Tényleg tévedtem?

My lover is celebrity •Larry Stylinson•Where stories live. Discover now