TOPIK 1: Kszi, Simon.

272 24 23
                         

Először is, ki látta? Mi róla a véleményetek? Ha pedig még csak hallottatok róla, mit, és mi a véleményetek róla? Vannak vele szemben elvárásaitok?

Én láttam, és szerintem fenomenális volt. Azt kell mondjam, volt olyan jó, mint maga a könyv (Simon és a Homosapiens lobbi) ráadásul benne volt az a srác a 13RW-ből, aki szerintem nagyon cuki. Ez a srác a filmben a zongorista azt hiszem, minden esetre drámaklubbos, és egy eldugott faházban telelnek, innen lehet őt felismerni. Simon gondol arra, hogy ő lesz az, vagyis inkább nagyon reméli. A 13RW-ben egyébként Alexnek hívják, és ő az a fehér hajú csákó, aki a vízbe dől. Tudtam, hogy ismerős volt!

Moziban néztem meg, pár hete a barátnőmmel. Ez egy vicces sztori, mert összesen négyen voltunk a teremben, mi, meg két másik lány, akik szorosan mellettünk ültek. Hátsó sor. Középrész. Tudni kell, hogy Simon életében több fordulópont is bekövetkezik. Az első az, ahol bevallja a szüleinek, hogy meleg. A másik, amikor a végén jön a srácika és a csók. Nos, az első az eléggé megható volt, szóval annyira nem lepődtem meg - na jó, nem is ez a megfelelő szó, sokkal inkább a nem ütött annyira szíven -, hogy a két mellettünk ülő lány pityeregni kezdett. Aztán amikor a csókjelenethez értünk, visongatni kezdtek. Ezen azért kicsit meglepődtem. Gondoltam magamban: de hát annyira nem volt váratlan ez... most mégis... a könyvben is benne volt.

Utána váltottunk velük pár szót, és megemlítettem nekik, hogy a könyv miatt ismertem meg a sztorit. Valójában nem tudták, hogy van belőle könyv, és nevetve mondták, hogy futnak is a Libribe. Igazából jófejek voltak, és ennek tökre örülök.

[BENNE VOLT TROYE SIVANTÓL A STRAWBERRIES AND CIGARETTES, BÁR EZT EDDIG IS TUDTAM]

Amúgy biztos fura lenne beszélni velük újra. Haha, lehet hogy ezt is olvassák - szóval ha most itt vagytok, jelezzétek valahogy, Simonos csajok!!!

Mindenesetre kíváncsi vagyok a véleményeitekre. Pozitív kommentek jobbra, negatívak balra! Igen, nincs ilyen hogy balra kommentelés:) Kommentekről szólva, mindig is ki akartam próbálni valamit:

AKKOR EGY KIS JÁTÉKIDŐ.

3 témát fogok bedobni,

farkasszemezés

démonikacaj

képszerkeztőprogram

A feladat az, hogy valamelyiket válaszd ki a három közül. Nézd meg, annál melyik az utolsó betű a szóból, amelyet leírtak kommentben, aztán a szó következő betűjét írd le te. Ezután nézd meg, ki az aki előtted, szigorúan ebben a szekcióban ugyanilyen betűt írt le, téged megelőzően, és köszönj rá privátban. Értelem szerűen ha az elsők között vagy, dőlj hátra és várd, hogy rádírjanak. FRIENDMAKING-TIME hell yeah. Példa: a farkasszemezés szekcióját választom. Előttem kommentelő r-t írt, én k-t fogok, utánam a-t fognak. Az, aki az a-t írta utánam, már azonnal írhat is rá az f-es után kommentelő a-ra. Ha nem az elsők közt vagy, valószínűleg te is írsz majd valakinek, és neked is fognak. Akkor van baj, ha többen is rád köszönnek, ugyanis figyelem! Csak arra írj rá, aki ugyanazt a betűt írta, mint te, szorosan előtted. Ha te a-t írsz, és a kettővel előtted lévő, a-t írót választod, az nem jó. Oké. Ennyi volt. Ismerkedésre fel!

b

Chatparti!Where stories live. Discover now