42

1M 15.7K 3.6K
                                    

Timuçin gerçekten çok iyi biriydi. Temizlik boyunca sohbet ederek birbirimizi daha yakından tanıdık. Aynı yaştaydık ve aynı ilçede oturduğumuzu öğrendik. Farklı bir sınıfta olması her ne kadar canımı sıkmış olsa da onu tanıdığıma çok sevinmiştim.

Düşününce, önce şehir değiştirmek zorunda kalıp her şeyimi geride bırakarak köksüz bir ağaç gibi bu şehre fırlatılmıştım adeta. Bu şehirde, bu okulda kök salmak bir tarafa, sanki olan dallarımı da koparmak için uğraşıyordu insanlar. Yeni yaşantımı gözden geçirdiğimde, eski arkadaşlarım gibi bana destek olup her şeyimi paylaşabileceğim, bana yardım edecek, hatta varlığıyla beni mutlu edecek hiç kimse yoktu. Cansu dışında ki onunla da yeni yeni yakınlaşıyorduk. Sanki dilini bilmediğim bir ülkede yapayalnız kalmış gibi nereye gideceğimi, kiminle konuşman gerekeceğini bile bilmiyordum.

Okuldaki ilk günümü, yaşadığım onca talihsiz olayı, baş belası Kağan ve arkadaşlarını, kaba insanları ve beni çileden çıkaran davranışlarını düşününce bir yakın arkadaşımın daha olması ilaç gibi gelecekti resmen.

Saatler sonra temizliği bitirip yere oturarak sırtımızı duvara dayadık. Camdan içeriye süzülen sıcak güneş ışınları salonun ışıl ışıl görünmesini sağlıyordu.

Timuçin bacaklarını öne doğru uzatıp bir ayağını diğerinin üzerine koydu. Ben de aynı şekilde bacaklarımı uzatıp eteğimi düzelttim.

"İyi iş çıkardık," dedi gururlu bir ifadeyle. "Hem çabucak da bitti."

"Evet ama çok fena da yorulduk," diyerek onun cümlesini tamamladım.

"Benim için sorun değil. Antrenman öncesi ısınmış oldum."

Gülümseyerek gözlerinin içine baktım. "Gerçekten çok teşekkür ederim Timuçin. Temizlik dışında çok eğlendim. Seni tanımak güzeldi," dedim içtenlikle.

"Seni de öyle," diye karşılık verdi aynı şekilde. "Tanıştığımıza memnun oldum. İyi ki bugün antrenman için buraya gelmişim diyorum," deyip mahcup bir şekilde bana baktı.

"Gelmeseydin eğer yarın beni salonun ortasında ölü gibi yatar vaziyette bulabilirlerdi. Yorgunluktan bayılmış olurdum herhalde," derken kıkırdadım. "Şu an bile kendimi inanılmaz yorgun hissediyorum," deyip kendimi bırakarak Timuçin'in omzuna başımı koydum. Bu hareketimle yüzünü bana çevirip sıcacık gülümsedi.

Gözlerim kapanırken, "Şuracıkta uyuyabilirim," diye ekledim yorgunluğumu ele veren bir sesle.

Aradan birkaç saniye geçmeden duyduğum hiddet dolu sesle irkilerek gözlerimi açtım.

"Ne oluyor burada?"
~~~
Psikopat Serisi 5 kitaptan oluşmaktadır. (Psikopat, Psikopat2, Psikopat3, Psikopat4 ve Psikopat5)
Kitap satan her yerde bulabilirsiniz❤️
Instagram : Mavimihri

PSİKOPATHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin