hoofdstuk 12

5.6K 191 12

Niall pov.

Nadat Fleur en ik klaar zijn met alles lopen we naar buiten. We besluiten om lopend naar het huis van Liam te gaan, aangezien hij hier vlakbij woont. Tijdens het lopen, pak ik haar hand vast, ze kijkt me even aan en lacht dan even.

'Hier is het.' Zeg ik tegen Fleur als we bij een best groot, mooi huis stoppen. 'Oh oké.' Zegt ze. Ik merk aan haar dat ze zenuwachtig is. 'Fleur, je hoeft echt niet zenuwachtig ofzo te zijn, ze zijn echt heel aardig hoor.' Zeg ik tegen haar met een lach op mijn gezicht. 'Oké.' Zegt ze en dan zucht ze even diep. Ik kijk haar aan en ze knikt dan als gebaar dat ik mag aanbellen. Ik druk het knopje van de bel in. We wachten even en dan opent Liam de deur. 'Hee Liam.' Zeg ik en we geven elkaar een mannelijke knuffel. Dan wijs ik even naar Fleur. 'Dit is Fleur.' Zeg ik en Liam lacht vriendelijk naar haar en steekt zijn hand uit. Ze geven elkaar een hand en stellen zich even voor. Daarna lopen we naar de woonkamer. Ik zie dat iedereen er al is. 'Heeeeeeee.' Wordt er in koor geroepen. 'Hee.' Zeg ik lachend terug. Dan wijs ik opnieuw naar Fleur en zeg opnieuw haar naam. Harry, Louis en Zayn staan op en ook zij geven Fleur een hand en stellen zich voor. Daarna gaat iedereen weer zitten. Ik zit naast Fleur, ik merk dat ze al een stuk minder nerveus is geworden.

Louis vertelt een grappig verhaal en iedereen moet lachen. Dan kijk ik op de klok en zie dat het al 23.00 uur is. 'Wij gaan maar weer eens.' Zeg ik tegen Liam, Zayn, Harry en Louis. 'Oh jammer. Dit moeten we vaker doen.' Zegt Harry. 'Ja doen we.' Zeg ik en dan zeggen Fleur en ik nog even iedereen gedag en lopen dan weer naar huis. Onderweg praten we nog even wat na over deze dag. 'Ik heb het koud.' Zegt Fleur opeens. Ik doe mijn jas uit en geef hem aan haar. Ze kijkt me dankbaar aan.

Fleur pov.

Na 10 minuutjes lopen, zijn we weer bij Niall's huis aangekomen. We pakken nog even wat drinken en we kijken nog even wat tv en besluiten dan om naar boven te gaan. 'Kom je weer bij mij slapen?' Vraagt Niall. 'Oké.' Zeg ik en daarna loop ik naar de badkamer en ik haal mijn make-up eraf, poets mijn tanden en ik trek een shirt van Niall aan en ga dan ik bed liggen. Niall poetst ook zijn tanden en hij doet z'n kleren uit en gaat naast mij in bed liggen. Dan vallen we in slaap.

---------------------------------------------

Hallooooo, eindelijk weer een update. Sorry dat het zo lang duurde. Ik had te horen gekregen dat ik net was blijven zitten, heel jammer dus. Maarja nu ga ik genieten (nou dat ben ik al aan het doen) van mijn vakantie. x

Sex Lessons ft. Niall HoranLees dit verhaal GRATIS!