CAPITOLUL 10

146 18 3


   Sara ieși din hotelul unde Chirag stătea provizoriu cu ochii în lacrimi, iar palma și-o folosea pentru a-și înnăbuși scâncetele de tristețe și dezamăgire. În interiorul ei, nu știa dacă fusese corect să-i spună Aliyshei totul. Ea nu credea că discuția asta o va afecta mai mult decât o va așura. Acum era ca și cum ar avea o piatră de moară pe inimă, deoarece, atunci când a văzut chipul gingaș al fratelui ei vitreg, Arun, s-a înmuiat pe loc. Nu voia să-i facă rău lui sau Aliyshei. Ei doi n-aveau nicio vină, singurul răspunzător era Chirag.
Și conuându-și drumul, ajunse într-o stație de taxi, care părea să nu mai fi fost folosită de mult timp. Tot acolo se afla un bărbat misterios, care purta un palton gri și o pălărie, chiar dacă afară era extrem de cald. Dinspre sudul orașului, un txi se vede, ir Sr îi fce semn cu mân să oprescă. Când a juns în fața ușii, bărbatul misterios a intrat înaintea ei, iar taxi-ul a plecat.
,,- La naiba cu el de taxi!'' scrâncește Sara printre dinți, dar tot din direcția de unde taxi-ul a veint, un minunat bolid se prevedea printre mașinile acceptabile unui oraș precum New York. Era Ethan, care o văzuse încă din momentul în care ieșise din hotel și a urmărit-o până în stație.

- Mergeți undeva, señorita? întreabă Ethan.

- Sí. Hasta Central Park, por favor! răspunde Sara.

- De unde știi portugheza? întreabă uimit Ethan.

- De la televizor! Știi telenovelele alea portugheze, nu? De acolo! răspunde Sara repede.

- Da, dar aș vrea să te întreb ceva: De ce plângeai când ai ieșit din hotel?

- Păi, - Ethan o urmărise? Doamne, bărbatul ăsta era imposibil! Ce avea să-i răspundă?- știi că ți-am spus că Tania s-a certat cu iubitul ei, nu? -iar Ethan încuviință- Ei bine, acesta i-a jucat o farsă , iar atunci când a venit la hotel pentru că, ea plecase de acasă, a cerut-o în căsătorie! Ce romantic! Să o fi văzut! Plângea de emoție și m-a apucat și pe mine plânsul! spune Sara, iar picuri de transpirație îi picau de pe frunte în jos.

- Sigur? Doar atât? întrebă Ethan, riddicânu-și sprânceana.

- Mda. spune Sara încet.

Brusc, Sara îi făcu semn, iar Ethan opri mașina.

- Vino! A sosit vara, nu? întreabă Sara.

- Și? Ce-o să se întâmple? răspunde Ethan simplu.

- Hai să facem niște cumpărături! exclamă Sara.

Iar în momentul în care ce doi au coborât din mașina de-a dreptul uimitoare a lui Ethan, acesta o ia pe Sara de mână. Degetele mar ale lui Ethan, încleștează, degețelele parcă de porțelan ale Sarei. Un fior se instală pe șira spinării femeii atunci când Ethan o lua de mână. Simțea că nu mai e acea simplă femeie, simțea că-i cu totul specială. Asta simțea mai mereu, dar nu putea să-i spună toate aceste lucruri lui Ethan, nu? Unele emoții aveau să rămână secrete, dar nu prea, deoarece, ea crede că Ethan își dă seama din privirea ei. Ochii lui mari pătrund dincolo de inima Sarei și-i află toate emoțiile și secretele.

- Ăsta cum îmi vine? întreabă Sara uitându-se spre Ethan curioasă. -Era îmbrăcată într-un costum de baie negru, mai exact un body, dar care din punctul său de vedere era minunat.-

- Ești... iar picături de transpirație apar pe fruntea lui Ethan. Arăta demențial în el, dar nu știa cum să se exprime.

- Nu-mi stă bine? Îl dau jos și te chem când îmbrac altul. spuse Sara simplu.

- Nu, nu-l da jos! Arăți minunat! Ești de-a dreptul o zeiță! iar în acel moment, Ethan își încolăcește brațele puternice în jurul taliei subțiri a Sarei. Ești inegalabilă, te ador așa cum ești! Și deodată buzele lui Ethan se lipesc de ale Sarei.

- Nu-i nici momentul, nici locul potrivit! Dar mulțumesc că mă faci să mă simt bine! Mi-a părut rău că acel sărut n-a putut fi mai lung, dar suntem într-un magazin, într-o cabină de probă! Ce va crede lumea?! întreabă Sara buimacă.

- Nu contează ce crede lumea! Pot să vorbească toți și să spună orice, pentru că n-am să-i ascult pe ei, am să-mi ascult inima care la rândul ei, ascultă de tine și de vocea ta liniștitoare! îi mărturisește Ethan în timp ce se juca cu câteva fire de păr de-ale ei!

- Te iubesc! N-aș vrea niciodată ca aceste momente frumoase să ia sfârșit! Vreau să trăim așa mereu! Doar noi doi, împreună mereu!

Cei doi ies din magazin, cu multe plase doldora de articole de vară, atât pentru Sara, cât și pentru Ethan. Bărbatul pune scoșele pe bacncheta din spate a bolidului și trece la volan pentru a merge acasă, dar când ajung..

- Tu ce cauți aici? Cum ai intrat?! întreabă Sara nedumerită. - era Chirag, dar nu avea un chip blând, ci unul brăzdat de strâmbături.-

- Cum ai putut să faci asta? întreabă Chirag tare.

- Ce să fac? La ce te referi? răspunde Sara retoric.

- De ce ia-i spus Aliyshei tot? De ce? Știi că a plecat din New York?! Din ce cauză oare?! Din vina ta! M-ai îndepărtat de Arun! Să-ți fie rușine! țipă Chirag furios până peste fire.

- Ție să-ți fie rușine! Ție! M-ai abandonat exact ce pe un gunoi și nici nu ți-a păsat de mine în tot acest timp, până acum o săptămână când m-ai văzut! Nici n-ai crezut că exist! Ție să-ți fie! Ești un tată de nimc! De fapt nu un tată, nu, un om de nimic! Ne-ai distrus casa și era să ne omori! Ce fel de om ești?!

- Sara.. Calmează-te! le-o taie Ethan amândurora. Ce s-a întâmplat? Explcați-mi că nu înțeleg nimc!

- Să-ți explic: Sara s-a dus la soția mea, ALiysha pentru a-i spune ce s-a întâmplat în acea noapte acum douăzeci și trei de ani, iar ea l-a luat pe Arun, fiul meu și au plecat! Toate astea numai din vina ei!

- Pot să-ți ex.. și Sara fu întreruptă de Ethan care era nervos de-a binelea.

- De asta ai fost tu de fapt la hotel, ca să-i spui Aliyshei tot! Ce a fost în mintea ta?! Aer?! Ce-a fost?! Nu-ți dai seama că tocmai ai despărțit un tată de fiul lui? o întreabă pe un ton grav Ethan.

- Vezi de ce este în stare? Toți o credeați inocentă, dar nu e! Mi-a distrus familia! Și de unde ai scos-o pe asta cu casa? Sigur nu-i vrep minciună? întreabă Chirag .

- Ce a spus despre casă este adevărat, dar aș prefera să nu spuneți că ea v-a distrrus familia, deoarece, până la urmă Aliysha avea să afle totul, de le început și până la final. Aici, tu ai fost de vină pentru nepăsarea acordată familiei tale! i-o taie Ethan.

- Ce știi tu despre familii? Tu nu ești decât un răsfățat și-un papă -lapte care se ascunde după pantalonii tatălui, întotdeauna!

- Să nu mai scoți un cuvânt la adresa lui Ethan! Unul singur dacă mai scoți, nu mai scapi de-aici! îl amenință Sara.

- Vă rog să plecați din casa mea, acum! Nu vreau să vă am prin preajmă! urlă Ethan

   Iar Chirag trântește ușa tare în urma lui. Sara se sprijinea de un scaun pentru a sta în picioare, iar Ethan stătea pe canapea, cu mâinile pe frunte. Acesta nu voia să o vadă pe Sara în acel moment, iar ea își dădu seama din gesturile lui. În magazinul de haine spusese că gura lumii nu contează, dar se pare că erau niște minciuni sfruntate și își întoarse privirea spre barul din living. Deodată, un zgomot al unui obiect mic se auzea pe noptiera de pe canapea. Era sunetul inelului de logodnă de la Ethan. E citea pe chipul lui că acesta nu voia să o mai vadă toată viața. Auzi sunetul inelului prăbușindu-se pe noptieră. El nu știa ce voia să facă, dar aceasta plângea foarte mult. Imită gestul de azi dimineață pentru a-și înăbuși suspinele, dar în zadar. Când aceasta ajunse în dreptul ușii, se mai uită o dată la el, la tot, iar când deschise ușa, Sara se prăbuși la podea asemenea unui spic de grâu secerat.

Spice în degrade ✔️Where stories live. Discover now