I'll take care of everything

2.7K 220 4
                                    

Páni! Kapitoly se nám množí a vy stále čtete! Je to úžasný a chtěla bych vám moc poděkovat za komentáře k předchozí kapitole :) tady máte další kapitolku, enjoy it! :D

Bylo to poprvé, co jsme se s Liamem oficiálně ukázali na veřejnosti, jako pár. Vzhledem k tomu, že se jednalo o charitativní akci, předpokládala jsem, že se napoprvé vyhnu alespoň fanynkám. Bohužel jsem předpokládala špatně. Stalo se z toho nové pravidlo, kde jsou One Direction, jsou zákonitě i stovky ječících dívek s transparenty. Liamova přítomnost mě uklidňovala a Nialla mě rozptyloval svými vtípky, přesto jsem cítila úzkost, svírající mé vnitřnosti. Špatně se mi dýchalo, hlasy ke mně doléhaly jakoby z dálky a vsadila bych klidně i sto liber na to, že jsem v tu chvíli byla bílá, jako stěna. Celou akci pořádal jakýsi zámožný podnikatel, který byl patronem oné charity. Když naše auto zastavilo před hlavních vchodem do jeho sídla a já spatřila rudý koberec, lemovaný zábranami, držící fanoušky a dotěrné novináře v bezpečné vzdálenosti, všechno se se mnou zatočilo. A proč že jsem to vlastně byla tak nervózní? Všichni věděli, že mezi mnou a Louisem je něco špatně, spekulovalo se i o našem rozchodu, ale nikdo neměl důkaz. Bála jsem se reakce lidí, až zjistí že jsem jednoho člena One Direction vystřídala za druhého, co si o mě jen pomyslí? Že jsem vypočítavá mrcha? Nebo snad ještě něco horšího? 

"Lásko? Jsi v pořádku?" Strachoval se Liam, ve tváři svůj starostlivý výraz. Samozřejmě, že mu nic neuniklo, jako vždy. "Ano, jen jsem nečekala, že tu bude tolik fanynek." Povzdechla jsem. "Nejsou tu jen kvůli nám." Uklidňoval mě Zayn. "Dnes je tu spousta celebrit." Namítl. "Jo, a proto dobrá třetina těch holek drží transparenty s nápisem: MILUJEME 1D." Zavrčela jsem. "Bude to v pořádku, slibuju." Pohladil mě Liam po tváři a kývl na Harryho, aby vystoupil jako první. Následoval ho Louis a poté Zayn s Niallem. "Můžeme?" Zeptal se Liam. Jen jsem přikývla a chytla se jeho nabízené ruky. "Nikky?" Zarazil mě Louis. "Ano?" Otočila jsem se přes rameno. "Neměj strach, dopadne to dobře, postarám se o to. Dlužím ti to. Na všechny otázky odpovídej bez komentáře, já to vyřeším. Řeknu pravdu, že tohle všechno byla má chyba a že jsem šťastný, protože máš kluka, kterého si zasloužíš." Pousmála jsem se, pustila Liamovu ruku a pevně Louise objala. "Děkuju." Zašeptala jsem. "To já děkuju a teď už běž."  

"Co způsobilo váš náhlý rozchod Louisem Tomlinsonem?" "Bylo to vše jen nahrané? Maskoval Louis svoji homosexualitu vaší přítomností?" "Podváděla jste Louise s jeho kamarádem Liamem Paynem už od začátku vašeho vztahu?" "Spekuluje se o tajné svatbě v Miami, je to pravda?" Těžko říci, co bylo horší, fanynky, nebo novináři? Pravděpodobně novináři, i když fanynky nezůstávaly pozadu. Držela jsem se Liama jako klíště a snažila se ignorovat všechny nadávky a slovní útoky, kterými mě obdarovávaly. Soustředila jsem se jen na svůj dech a zadržování slz, pálících mě v očích. Nemohla jsem se tam před nimi přeci zhroutit a začít bulet, i když jsem opravdu moc chtěla. Na tohle jsem zkrátka neměla povahu. Nechtěla jsem, aby mě miliony dívek na světě nenáviděly jen proto, že miluji jednoho muže. Vždy jsem se snažila s každým vycházet a být na všechny milá, toužila jsem být oblíbená a vždy se mi to dařilo. Uměla jsem lidem naslouchat, pomáhat jim a přátelství pro mě znamenalo hodně. Všichni mě měli rádi a nebo se jen drželi v neutrální zóně, ale nenávist? Proč? Nic jsem jim neudělala. "Zvládneme to, ano? Spolu to dokážeme, neposlouchej je. Prosím neposlouchej je." Šeptal mi Liam konejšivá slůvka, objímající mě kolem pasu. Čekal mě opravdu náročný večer. 

Budík na nočním stolku hlásil půl druhé odpoledne a já stále odmítala opustit postel. Má nálada klesla k bodu mrazu, dostavil se onen zvláštní druh deprese, kdy zkrátka nemáte chuť dál žít. Ne, že by se snad dostavily sebevražedné sklony, jen jsem neměla žádnou motivaci ani důvod, opustit postel a jít něco dělat. Všechno mi bylo jednoduše jedno, má mysl se pohybovala kdesi mezi spánkem a bděním, sužována událostmi předešlého večera. "Nikkynko? Lásko, vstávej, prosím." Zaslechla jsem Liamův hlas a ucítila, jak se pod ním prohnula matrace. Bez odpovědi jsem si přes hlavu přetáhla peřinu a nebrala jeho přítomnost na vědomí, což se mu ani trochu nelíbilo. "Tohle mi nedělej." Zašeptal sklesle a stáhl ze mě peřinu. Zafňukala jsem a zašmátrala po ní, využil toho, chytl mě za ruce a prudce vytáhl z postele ven, držící mě v náruči. "Liame!" Zaúpěla jsem. "Já chci zpátky." Zavrtěl hlavou. "Nedopustím, aby tě ty holky zničily." Zavrčel a zamířil do koupelny. "Trochu pozdě, nemyslíš?" Zamumlala jsem. "Nikdy není pozdě." Nesouhlasil a postavil mě do sprchy. "Eliss vaří, jak taky jinak." Neodpustil si kousavou poznámku. "A čeká na tebe návštěva, takže si skoč do sprchy, já ti donesu oblečení a koukej se jít o svého hosta postarat." Mrkl na mě, vtiskl mi lehký polibek na rty a vrátil se do ložnice. Bez dalšího odmlouvání jsem Liamovi vyhověla a zalezla na několik dlouhých minut do sprchy. Během půl hodiny už jsem vcházela do obýváku, kde se na gauči rozvaloval Niall s talířem lasagní, jejichž vůně se linula z kuchyně. "Dobré odpoledne šípková Růženko." Ušklíbl se. "Princovi už se povedlo tě probudit magickým polibkem?" Rýpal dál. "Kušuj." Zavrčela jsem a přisedla si k němu na pohovu. "Proč jsi přišel?" Nadzvedla jsem obočí. "Je tu jídlo." Pokrčil rameny. "A poslal mě Louis." Dodal. "Proč nepřišel sám?" Nechápala jsem. "Počkat, jasně, už vím proč." Povzdechla jsem. "Přesně." Potvrdil Niall a strčil mi do ruky jakýsi časopis. "Tohle ti posílá." Titulní stránka byla věnovaná mě a Louisovi, byla to jedna ze starších fotek z období, kdy jsme byli ještě spolu. Titulek hlásal: Konec pohádkového vztahu Louise Tomlinsona. Nalistovala jsem příslušnou stránku a začetla se do článku, doplněném fotkami z charitativní akce. "Všechno jim řekl." Zašeptala jsem nevěřícně. "Úplně všechno."  

Za konec našeho vztahu nesu zodpovědnost pouze já. Ublížil jsem dívce, kterou miluji, podvedl jsem ji s její kamarádkou a neskutečně toho lituji... 

Ano, jsem naštvaný, ale jen na sebe, ne na Liama. On ji zachránil, byl tu pro ní, miluje ji a jsem si jistý, že ji nikdy neublíží. Jsem šťastný, že jsou spolu, protože Nikky si Liama zaslouží.  

Nechci, aby ji fanynky nenáviděli, pokud by měli někoho nenávidět, tak jen, mě. To já všechno zničil a ona mi přesto odpustila. 

Jsme stále přátelé a já jsem za to neskutečně vděčný. 

Nevím to jistě, ale myslím si a doufám v to, že Nikky v pozici naší stylistky i nadále zůstane...

Love Double Trouble |One Direction cz|Kde žijí příběhy. Začni objevovat