Πρόλογος

6.1K 299 43
                         

"Ποια στο διάολο νομίζεις ότι είσαι πια?"φώναξα μέσα στα μούτρα της και αυτή έβγαλε καπνούς από τα αυτιά.

"Πρόσεχε πως μου μιλάς κακομαθημένο παλιοκόριτσο γιατί δεν θα τα πάμε καλά"μου απάντησε θυμωμένα εκείνη. Ουυυ φοβήθηκα τώρα.

"Πότε τα πηγαίναμε καλά για να τα πάμε τώρα?"την ρώτησα με θράσος.

"Πρόσεχε πως μιλάς στην μητέρα μου τσούλα."πετάχτηκε και η σεμνή κόρη.

"Αα ναι ξέχασα...εγώ είμαι η τσούλα της ιστορίας...Και εσύ βρε κορίτσι μου δεν κάνεις κάτι για να αποδείξεις ότι δεν είσαι πουτάνα. Τα ποδαράκια σου δεν τα κλείνεις λίγο. Είναι συνέχεια το ένα στην Ανατολή και το άλλο στην Δύση."είπα γελώντας. Εκείνη πήγε να μου δώσει σφαλιάρα αλλά έπιασα το χέρι της τελευταία στιγμή.

"Τα χεράκια σου να τα απλώνεις εκεί που σε παίρνει κοριτσάκι."είπα και πέταξα το χέρι της που έσφιγγα τόση ώρα...κάποια θα έχει μια μεγάλη μελανιά σε λίγα λεπτά.

"Έι έι έι,τι γίνεται εδώ? Γιατί φωνάζετε?"ρώτησε έξαλλος ο μπαμπάς μου.

"Η κόρη σου το είδε κάποια και αποφάσισε να πάρει λεφτά από τον λογαριασμό στην τράπεζα."είπε εκείνη ξινίζοντας.

"Η κόρη μου Αλίκη είναι κόρη μου και μπορεί να πάρει ότι θέλει από τον λογαριασμό μου."είπε ο πατέρας μου και η σκύλα το βούλωσε. Να μπαίνουμε στις θέσεις μας σιγά-σιγά.

"Μα...μ-μ-μ-μα...."προσπάθησε να πει εκείνη αλλά οι λέξεις δεν έβγαιναν από μέσα της.

"Είπα κάτι. Βέβαια έχω να προσθέσω ότι αυτό ισχύει και για την Δανάη"είπε ο γλυκός μου πατερούλης και εκεί ήταν που το χάλασε.

Κάτσε ρε φίλος,εγώ ωραία, είμαι κόρη σου και έχω δικαίωμα στην περιουσία σου. Η κάρχια η Δανάη από που κι ως που να χωθεί στα περιουσιακά μας?

Δεν έδωσα περαιτέρω σημασία και πήγα στο δωμάτιο μου. Αυτό ήταν ένα συνηθισμένο καυγαδάκι με την μητριά μου με την παρέμβαση της πουτάνας....εμμμ συγγνώμη εννοώ την κόρη της εν ονόματι Δανάη. Στο δωμάτιο με περίμενε ο Ρόνι το γατάκι μου. Είναι οτι πιο γλυκό έχω δει μέχρι τώρα. Τον αγαπώ πάρα πολύ.⬇️

⬇️

Ουπς! Αυτή η εικόνα δεν ακολουθεί τους κανόνες περιεχομένου. Για να συνεχίσεις με την δημοσίευση, παρακαλώ αφαίρεσε την ή ανέβασε διαφορετική εικόνα.
《Bᴀᴅ ᴀᴛᴛɪᴛᴜᴅᴇ》Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα