CAPITOLUL 9

164 17 0

- Ei, am ajuns! spune încântat Ethan. Casă, dulce casă!

- Nici bine n-am ajuns, că te-ai și aruncat în canapea! Fii atent Ethan Beckham, va trebui să mă ajuți să facem curat în living și camere! Aici este exact ca pe un câmp de luptă! Dacă n-o vei face, vei dormi la ușă!

- Ușor, dragă soțioară! Ne vom acupa mâine de toate, ba chiar ne vom cumpăra și-o casă nouă, dacă vrei! Nu ne vom întoarce iar acolo, nu?

- În primul rând, nu sunt încă soția ta, iar în al doilea și ultimul rând, în tine zace o lene incurabilă!

  Sara începu să-i țină morală în legătură despre faptul că va trebui să renunțe la aceste obiceiuri, deoarece în curând nu va mai fi singur. Va avea o soție, iar peste câțiva ani, poate va avea copii.

- Draga mea, eu nu mă gândesc de pe-acum la căsnicie, acum mă concentrez pe un singur lucru: Să mă bucur că-s slobod cât mai am timp!

- Adică, tu crezi că după ce te vei însura, vei fi legat în lanțuri ca un animal? Chiar atât de dură mă crezi? Și apropo, vrei să-ți trăiești viața la maxim cât ai timp, nu? Atunci, pleacă, vino la ce oră vrei acasă, umblă cu cine vrei! Să nu crezi că voi trage de tine să mergi la firmă, să nu cumva! Primul lucru pe care am să-l fac, este să-i spun tatălui tău ce-a făcut fiul lui iubit azi-noapte! i-o trântește Sara la mânie..

- Nu, doar nu ești în stare să faci atâtea?! Te rog, fac ce vrei, doar să nu mă spui tatei!! o imploră Ethan aproape în genunchi.

- Vaii! Cum auzi de tatăl tău, te faci ghem! începu Sara să râdă. Haide! Ajută-mă să mut canapeaua, avem mut de lucru!

- Bine, fie.. replică Ethan moleșit.

  Cei doi au început să facă curat. Au luat-o din living până la baie. Mutau mobila dintr-un colț în altul, curățând și ștergând de praf totul. Brusc, aspiratorul se auzea, Sara dădea cu el pe covoare, din care ieșea numai praf. Apartamentul era unul exclusivist, era situat în zona V.I.P a orașului, mai exact, într-un un cartier rezidențial, iar vecinii se plângeau de zgomotul produs de aspirator, unul era mai, mai să facă o plângere la poliție pentru perturbarea liniștii.

- Nu înțeleg de ce te chinuie talentul atât de mult! Am terminat, uite, totul e lună, la locul lui! o anunță Ethan furios și obosit.

- Stai, mai am puțin de măturat aici! îi răspunse Sara neuitându-se la el și concentrându-se asupra grămăjoarei de mizerie pe care o strânsese..

- Uită-te la ceas, fată!! E ora două noaptea și n-ai stare!! țipă Ethan la ea.

- Gata! Am terminat! spune Sara fără să-l asculte. Parcă ți-era somn, hai la culcare! îl îndeamnă Sara pe Ethan.

- În sfârșit! Doamne, ce ai făcut?! murmură Ethan fericit.

   Sara a venit în cameră schimbată în pijamale, iar când să se pună în pat, Ethan era pus și pe partea ei ținând perna în brațe. Era îmbrăcat exact cum plecase de la vechea casă, plus că era plin de praf. Oboseala se cunoștea pe chipul său. Acesta stătea lungit orizontal și sforăia puternic. Sara începu să râdă și să se închine. Credea că glumește atunci când spunea că e obosit, așa că îl înveli, luă o pernă și o pătură din dulap și plecă spre canapeaua din sufragerie.

***

- Trezește-te! E ora șase! țipă Sara puternic în urechile lui Ethan.

- Mai lasă-mă puțin!! o imploră Ethan tolănit în tot patul. Doar o oră!

- Tu nu realizezi că vei întârzia la firmă? îl întreabă Sara.

Spice în degrade ✔️Where stories live. Discover now