V İle Hayal Et!

3.1K 70 1
                                    

İyi Okumalar Ponçikler 🐼

Sen tek başına Kore'de yaşıyorsun. 21 yaşında 166 cm boyunda 45 kilo olan bir genç kızsın. Aslında yemeğini fazla yiyorsun ama kilo almıyorsun, zaten almak da istemiyorsun. Çünkü bir kişinin ideal tipine çok uyuyorsun. O kişi BTS'den Taehyung. Onu çok seviyorsun. Kore'de yaşamanın asıl amacı Taehyung ile tanışmak. Aslında imkansız olacağını bile bile hayaller kuruyorsun. BTS'in hiçbir fan buluşmasını kaçırmazsın ve iki gün sonra BTS'in fan buluşması var.

Sen o gün için hazırlık yaparsın. Yani kendine yüz maskesi falan... Ve o gün gelir. Sen de Taehyung'un sevdiği tarzda kıyafetler giyersin, çok güzel olmuşsundur. BTS'in albümünü almışsındır ve bir umudun olduğu için albümün üstüne telefon numaranı yazarsın, evden ayrılırsın. Fan buluşmasından önce şarkılarını söylerler, sen de hayranlıkla onları izlersin.

Şarkıları biter ve fan buluşması başlar, sen çok heyecanlanırsın. Yedi üyenin hepsinden de imza alacaktın ama en çok imza atmasını istediğin kişi -tabi ki- Taehyung'du. Taehyung'dan imza almana son bir kişi kalmıştı. Rap Monster'dan da alıp sıra Taehyung'a gelecekti. Sıra Taehyung'a gelir. Senin kalbin küt küt atar. Taehyung sana gülerek seksi bir bakış atar, sen dona kalırsın.

Albümün üstündeki telefon numarasını görür. Sen gördüğü için mutlu olursun ama çaktırmazsın. Hepsinden imza aldıktan sonra evine gidersin ve uyursun. Akşam saat sekiz de kalkarsın. Mutfağa gidip bir şeyler atıştırırsın ve tekrar yatak odana gidersin. Telefonunu eline alırsın ve sana bir mesaj geldiğini görürsün.

Mesajda ''Kim olduğunu bilmiyorum ama güzelsin, çok şirin ve tatlı birisin. Seninle tanışmak istiyorum.'' yazıyordu. Sen bir sapık olduğunu düşünürsün ama sapık olsa senin numaranı nereden bulacak diye düşünürsün. Aklına Taehyung gelir.

Acaba o mu gönderdi?

Telefonuna bir mesaj daha gelir. ''Beni merak ediyorsan yarın Seoul Park'ına gel! Emin ol ki tanıdığın biriyim. Beni görünce mutlu olacaksın. Seni tanımak istiyorum.''

Sen bu kişinin Taehyung olduğuna yüzde yetmiş beş emin olursun. Uyursun, uyanırsın ve hazırlanıp evden çıkarsın. Yanına biber gazı almayı unutmazsın (belki sapıktır, kim bilir). Seoul Park'ına gidersin. O da ne! Orada duran Taehyung!  Çok heyecanlanırsın ve donakalırsın. Taehyung yanına gelir.

Sana;

''Merhaba, mesajları atan bendim, ideal tipime uyduğun seni tanımak istiyorum.''

Sen şok üstüne şok yaşarsın. Sadece kafanı yukarı aşağıya sallarsın. Taehyung güler, milkshake içersiniz ve sohbet edersiniz. Taehyung sana çok ısınımıştır. Birlikte çok mutlusunuzdur. Eve gelirsin ve mutluktan bağırırsın. Günler, haftalar, aylar böyle geçer ve siz sevgili olursunuz. Taehyung'a

''Aşkım akşam bize kalmaya gelsene birlikte yemek yiyip eğleniriz.''

Taehyung'ta  kabul eder. Sen üstüne eşofman giyersin. Teahyung gelir, masaya oturup yemek yersiniz. Sen Taehung'a Türk yemeği yapmışsındır. Taehyung çok beğenir. Yemek bittikten sonra birlikte taş-kağıt-makas oynarsınız. Eğer sen kazanırsan Taehyung sana kız dansı yapacak ama eğer o kazanırsa seni dudağından öpecek. Senin için ikiside güzeldir, o yüzden sıkıntı etmiyorsundur. İlk beşi Tae kazanır ve seni beş kez öper, sonra sen pes edip oyunu bırakırsın... Ama mutlu olmuştun. Pijamalarını giydin ve oturma odasına gittin. Tae'nin uyuyakaldığını gördün.

Yanına oturdun ve saçını okşayıp konuşmaya başladın.

''Çocukluğumdan beri sana aşığım, sevgili olacağımız aklımın ucundan bile geçmemişti. Senin bu tatlı halini çok seviyorum. Kalbimin en değerli parçasısın Taehyung. Gülüşüne bayılıyorum. Seninle olduğum için çok mutluyum. Bu anın hiç bitmemesini istiyorum. Aşkımızı kelimelerle  anlatamıyorum bile. Seni çok seviyorum Taehyung.''

Tae dediklerinin hepsini duymuştur, sen konuşmanı bitirdikten sonra seni kendine çeker.

''Ben de seni çok seviyorum, sana aşığım (adın)''

Tae sözünü bitirdiğinde seni öper, sen de onu öpersin. Ona sıkıca sarılırsın ve hiç bitmeyen bir aşkla devam edersiniz.

Ve Son

Yazar: Jiminİki

Normalde Tae yazan yerler Taehyung da, birazcık üşengençliğimden yazmamış olabilirim ;)

Bu arada Seul mü Seoul mü yazayım şu 'Seoul Parkı' yazan yere?

Oylamayı unutmayın, gençler biliyorsunuz elimizdeki hikayelerle devam ediyoruz.

O zaman görüşmek üzere  ^-^

#Nochhim #BTS♪

BTS İle Hayal Et! *Tamamlandı*Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin