// "hvem er det, Martinus?" - 3.2 //

575 20 2

"Astrid? Kan du lige vække Tinus?" Spørge Gerd Anne og smiler til mig. Jeg nikker. - "Tinus, du skal op. Vi er her" siger jeg og rusker i ham. Han åbner stille sine øjne.

"Godmorgen, Smukke!" siger han og smiler kækt til mig. - "Goddag til dig også!" siger jeg og griner. Han rejser sig langsomt op og går ud af bussen. Marcus og Martinus gør sig klar til det der MMexperience, men Kjell-Erik og jeg har aftalt at tage derover først.

Vi er ovre ved trappen og Kjell-Erik tager sin iphone og filmer de skrigene fans. Jeg tager også stille min Iphone x og filmer på dem. Jeg skriver: 'Copenhagen, are you ready to see Marcus & Martinus todayy!?' og lagde den op på min Insta My story.

De begynder at synge girls og skrige, da Marcus og Martinus kommer. Marcus gør et eller andet med hænderne, der betyder at de bare kan synge videre. Jeg tager Martinus' hånd og vi går ned ad trapperne. Ja.. Vi er på en måde en slags flirts. Vi går over til ham der Rasmus aka Lakserytteren.

Marcus og Martinus giver Lakserytteren et bamsekram. - "Hvem er det, Martinus?" spørger Rasmus og skubber drillende til Martinus. - "Min flirt!" siger han og smiler til mig. - "Hej, jeg hedder Rasmus!" siger han og smiler kækt til mig. - "Hej, jeg hedder Astrid!" siger jeg og smiler.

Marcus og Martinus tager stigen op til taget af MMexperience. Jeg snakker med Kristi, en fra deres team. - "Nu skal du høre noget sjovt! Der var nogle piger der spurgte om Marcus og Martinus duftede godt! (Yup yup! Det gjorde vi (: AHAHAH) Og jeg svarede at de gjorde og så spurgte de om jeg vil give dem et kram fra dem!" Siger hun og griner. - "Det gør det ogs! Og de virker da søde!" Siger jeg og griner.

Efter 5 minutter, tog de stigen ned igen og gik ind i den der danseboks. Jeg kigger stolt på dem og der er en sød 13 årige pige der spørge: "Må jeg få et billed og et kram?" NEEJ, hvor var hun dog sød! - "Selvfølgelig!" siger jeg og krammer hende. Hun giver mig mobilen, så jeg kan tage billedet, aha.

"Astrid kom! Vi skal danse sammen i den her danseboks!" siger Martinus og skubber Marcus og Rasmus ud. - "Øhm.. Okay!" siger jeg og griner . Jeg går stille ind og Martinus tager min hånd. Vi danser lidt, og han vender mig om.. Han ligger sine hænder på min hofte. Han læner sig stille frem og hans læber rammer mine...

// DAMMMMMM DAMMMMM DAMMMMMMMMMMMM! IHHH! De kyssede endelig efter lang tid! Lang tid efter mig (: AHAHHAHAHAHA! //
12 juni 2018

First kiss - M.G (Sæson 1+2+3)Read this story for FREE!