Chapter 4

228 8 2
                                    

A/N:  In poza e Tom. Spor la citit si astept pareri :).

Chapter 4 -  Secrete de familie

Profesoara se uita la mine intrebatoare, iar eu eram speriata si ochii imi erau atintiti spre Tom, care se uita la mine amuzat.

 -          Da, sunt in regula, m-am aplecat dupa o pensula si am cazut, am rosit eu.

-          Bine, ai grija data viitoare, a spus ea si si-a indreptat atentia catre altceva.

Tom ramase atintit cu privirea spre mine, iar eu la fel. Irina era pe partea cealalta a clasei si se uita cand la mine cand la el. La un moment dat telefonul din buzunarul meu a vibrat: Hello, pamantul catre Ioana!!! Asta e Tom? Sau esti predispusa la salivare dupa orice baiat numit Tom? . Am privit amuzata in directia ei si mi-am scos putin limba.

Tom era baiatul perfect. Cu ochii verzi si cu buze carnoase, numai bune de sarutat si cu un nasuc mic si cu parul ciufulit, era fix intruchiparea unui zeu.

Lectia a inceput, iar tema zilei era natura. Cum eu eram mereu altfel decat ceilalti am pictat un minunat tablou de iarna pentru ca tanjeam dupa putin frig.

La sfarsitul cursului Tom si Irina au venit sa imi admire creatia.

-          Wow, e superb, a spus Tom, iar Irina a fost de acord. Eu sunt Tom, a spus el intinzand mana catre ea.

-          Irina, incantata de cunostinta.

-          Bun, acum ca ati facut cunostinta ce ati zice daca am merge la o terasa pentru ca mor de sete, am sugerat eu.

-          Eu sunt de acord.

-          Si eu la fel. Propun sa mergem la Hot’n’cold, am auzit ca fac niste fresh-uri super delicioase, adauga Irina.

-          Ok, spunem eu si Tom in acelasi timp.

***

Terasa Hot’n’cold era asezata chiar in centrul orasului, in partea bogata a acestuia, deci la doar cateva minute de cladirea Grace. Era amenajata frumos, iar mesele erau o imbinare intre fier forjat si lemn ce ii dadea un aer rustic, dar si modern in acelasi timp. Desi nu era prima data cand veneam aici, eram foarte incantata ca era prima oara cand veneam cu niste prieteni adevarati.

De cum ne-am asezat la masa Irina a inceput sa il interogheze pe Tom.

-          Si cum ziceai ca ai ajuns la cursul de arta? Intreba ea curioasa.

-          Pai.. sovai el. Matusa mea e vecina cu profesoara si stia ca ma pasioneaza arta asa ca a vorbit cu aceasta poate ma primeste si pe mine la cursuri. Si uite ca ma primit, concluziona el cu un zambet.

-          Aha, facu Irina. Si cu domnisoara asta de aici – arata repede cu mana spre mine, iar eu ma inrosesc imediat – cum te-ai cunoscut? O cunoaste matusa ta si pe ea, incerca Irina sa faca o gluma.

-          Nu! Raspunse serios Tom. Cu Ioana m-am intalnit ieri, pe ploaie. Avea nevoie de o umbrela si se face ca eu aveam una in mana, zambi el catre mine.

-          Deci, ai fost cavalerul ei in armura stralucitoare, chicoti Irina.

-          Hm, poti spune si asa, dadu Tom indiferent din umeri si lua o gura dinberea din fata.

-          Si Tom esti nou in oras? Ca parca nu te-am vazut pe la scoala, am spus eu repede inainte ca Irina sa il mai atace cu alte intrebari stanjenitoare.

Intre vis si realitateUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum