CAPITOLUL 7

191 22 0

    Cei trei, au ieșit din spital, dar Ethan era cel mai fericit, deoarece avea să-și mărturisească iubirea în fața Sarei, dar mai era fericit pentru că a aflat una din marile dorințe ale iubitei sale.
  În mașină, Madelline, o examina pe Sara care stătea în față cu Ethan. Aceasta vedea schimbul de priviri dintre cei doi și zâmbetele pe care și le ofereau. Ea nu-și mai văzuse fiul fericit de foarte mult timp. De trei ani, ea încerca să i-o șteargă din minte pe Eliana, o tipă care l-a iubit doar pentru bani, care nu simțea nimic pentru el, iar acum, este fericită pentru că Sara a intrat în viața lui și l-a schimbat complet. Ea presimțea că viitoarea ei noră va trece și de imposibil pentru a-l apăra pe Ethan.

  — Am ajuns! Sara, te rog să îți pui mâinile la ochi și să ai încredere în mine.

  — Bine.. îi răspunse neștiutoare femeia.

  Când au intrat în casă, Ethan i-a spus să-și dea mâinile de la ochi, iar apoi o mulțime de petale de trandafiri și convetii au sărit brusc în fața ei și o mulțime de voci strigau: '' Bine ai venit acasă! ". Pur și simplu era măgulită de gest! Voia să-i mulțumească lui Ethan, dar Tania și Samantha o apucă de mâini și o duc în fața unei cutii împachetate, de o mărime extraordinară. Toți i-au spus să o deschidă, iar ea evident a deschis-o. Pereții cutiei au căzut, iar înăuntru cutiei care acum era deschisă, Ethan stătea îngenunchiat cu o cutie mică, roșie în mână.

  — Sara, din prima clipă în care te-am văzut, inima mea a luat-o razna, bătea din ce în ce mai tare, iar sufletul și mintea mea s-au colorat instantaneu! Vreau să-mi petrec viața alături de tine, deoarece tu ești singura care mă înțelege, așa că te întreb: Vrei să fii soția mea?

  — Ethan țin la tine foarte mult, crede-mă, tu ești singura persoană care m-a făcut fericită vreodată, iar la rândul meu, te-am făcut și eu fericit! Vreau să zâmbești așa mereu! Vreau să-ți mai spun că  "DA!" vreau să-mi petrec restul vieții cu cineva care mă completează, iar tu ești acea persoană!

Și deodată, Ethan se ridică și-i puse Sarei inelul pe deget, iar apoi, buzele lor s-au atins pentru prima dată. Pentru prima oară, inimile lor au bătut în același timp, iar un ropot nestăpânit de aplauze îi înconjoară!
 
 — A spus ''DA!''! Felicitări, frate! întrerupe Vladimir.

 — Mulțumesc! Dar felicită-mă când Sara îmi va purta numele!

  Când au ajuns în fața unei mese, Ethan îi arătă Sarei un buchet extraordinar de mare cu trandafiri. Nemaputându-și exprima emoțiile și fericirea, l-a pupat lung și apăsart pe Ethan în colțul gurii, dar..

        Shivaniya! Fiica mea scumpă!
   La auzul acestor cuvinte Bhavnei îi piere toată bucuria. Zâmbetul ei se șterge instantaneu și su uită în față. Era Chirag Sharma. De ce a venit? De ce i-a spus în felul ăla? 

 — Shi.. nici nu apucă bine să vorbescă și Sara i-o retează.

 — Taci! Nu mai spune nimic! Cum poți să-mi spui asta?! La bal nu m-ai lăsat în pace, mi-ai pus tot felul de întrebări, de parcă eram la interogatoriu, iar acum? Nu îți este rușine?

 — Pot să-ți ex...

 — Ce să-mi explici? Ce? De ce mi-ai spus " fiica mea scumpă", nu te scuza, mi-am dat seama! Te-am văzut dând târcoale pe lângă salonul unde stăteam, iar de fiecare dată când Ethan venea plecai ca o mâță speriată! Mai bine pleacă, nu vreau să stric o zi importantă din viața mea certându-mă cu un "tată" care de fapt nu există! Nu ai existat niciodată pentru mine și nici nu vei exista! Mi-ai lăsat mama să moară în gunoi, răpusă de cancer, ce fel de om ești?! răbufnește Sara. Și apropo: Nu mai sunt Shivaniya, de acum mă cheamă Sara, Shivaniya a murit!

 — Sara, stai, liniștește-te! îi spune Ethan în timp ce o ținea în brațe.

 — Nu mai suport! Nu mai suport! Cu ce am greșit? De ce a trebuit să strice totul? De ce a răscolit trecutul? urla Sara în timp ce lacrimile îi curgeau pe rochie.

 — Puteți pleca.. Vă mulțumesc pentru prezență și ajutorul acordat! le spune Ethan celor din living.

 — Draga mea, liniștește-te! Totul va fi bine. Uite noi suntem aici, Ethan este aici! Îți suntem alături! Nu te simți singură, pentru că nu ești! Ne ai pe noi acum! o îmbărbătează Madelline.

 — Vă mulțumesc mult! Mă simt norocoasă să vă am alături! Se pare că Dumnezeu mi-a mai îndeplinit o dorință: să am o familie!

 — Fiule, -spune Charles, tatăl lui Ethan- noi vom chema o echipă de curățenie să strângă pe aici și după ce termină, mai stăm puțin și mergem înapoi acasă!

****  
   După ce au plecat părinții lui Ethan, în casă se lasă o liniște totală. Cei doi dormeau, iar dintr-o dată...

Spice în degrade ✔️Where stories live. Discover now