Part 20

1.7K 75 1
                                    

!!!UPOZORNENIE!!! - Časť bude 15 + !

Harryho ruky chytili moje stehná a ja som si hneď nohy obmotala okolo jeho pása. Popri bozkoch, ktorými mi obdarúval na krk pošepol:

,,Kam to bude ?"

,,Do obývačky."povedala som.

Po chvíli som už ležala na mäkkom gauči. Roztiahla som nohy,aby som Harrymu urobila priestor. O chvíľu sa jeho telo ocitlo nad tým mojím a bozkávalo môj krk. Zašla som rukou popod jeho tričko a vyzliekla som mu ho. Harry mi pomohol a hodil ho niekam preč. Rukou som prešla po jeho krásnej vypracovanej hrudi, ktorú zdobili tetovania. On sa na mňa usmial,keď videl,ako moje oči žiaria pri pohľade na jeho nahú hruď.

,,Kurva l,Ellie si tak sexi."potichu sa ozval jeho chrapľák a začal ma opäť bozkávať. Jeho nechty sa zaryli do látky a roztrhli moju nočnú košeľu. Hodil ju preč a jemne bozkával moje prsia. Prsty som zaplietla do jeho kučier a jemne som mu ich potiahla. Harry jazyk jemne prešiel po mojej bradavke a potom sa na ňu prisal. Začal ma bozkávať v okolí stehien,až prišiel k môjmu miestu. Dvomi prstami prešiel po mojom vchode a potom zašiel dnu. Ozval sa môj povzdych. Keď začal nimi pohybovať,moje telo sa celé chvelo.

Nechtami som sa zaryla do jeho ramena,na čo sa zvalil na chrbát a ja som sa ocitla na ňom. Rozopla som mu nohavice,na čo hneď zareagoval a hodil ich dolu na zem. Z boxeriek som vytiahla jeho kamaráta a prešla som rukou po jeho dĺžke. Provokatívne som špičkou prešla po mojom vchode,no nevsunula som ho tam. Po miestnosti sa ozval Harryho ston.

,,Kurve Ellie,nevydržím to už." povedal a zvieral moje boky.

Naklonila som sa k nemu a venovala som mu bozk,kým zašiel do mňa. Keď vstúpil do mňa,jemne som zastonala.Začala som sa pomaly na ňom pohybovať. Harry mi pomohol nadvihnúť sa a opäť priraziť k jeho telu. Naše telá o seba začali narážať čoraz častejšie. Moje telo celé horelo. Harryho ruky silne zvierali moje boky. Po izbe sa ozývali naše vzdychy. Bol to neopísateľný pocit. Bolo to,akoby patril len mne. Bol tu a obdarúval ma týmito úžasnými pocitmi.

,,Elllie,si tak perfektná."povedal pomedzi ťažkými povzdychmi a pokúsil sa posadiť sa. Zaprel sa do mäkkého matraca. Naklonil sa ku mne a naše pery sa spojili do bozku. Jeho teplé,mäkké pery sa obtierali o tie moje.

,,Ľúbim Ťa."nečakane zo mňa vyšlo.

,,Aj ja Ťa ľúbim."povedal.

Opäť som začali zvyšovať na nárazoch,čo nás oboch prinášalo do šialenstva. Žiaľ,začala som už pomaly mať ten pocit,že o chvíľu to skončí. Moje telo sa pomaly začalo dostávať do nepríjemného kŕču,až vyšiel z mojích úst najhlasnejší vzlyk. Harry ma opatrne nadvihol a ja som si ľahla vedľa neho. Pritiahol si ma k sebe bližšie a ja som sa oprela o jeho hruď.

,,Bolo to úžasné."povedal pomedzi ťažké vydychovanie.

,,Súhlasím."povedala som a zasmiala som sa potichu.

,,Dúfam,že Louis sa chvíľu zdrží." povedal Harry.

,,Zavolám mu."povedala som a dala som mu pusu na líce.

Natiahla som sa pre mobil na nočný stolík a vytočila som Louisove číslo. Po pár pípnutiach zdvihol.

,,Ahoj Louis. Kde si ?"povedala som naoko milo.

,,Ahoj El. Kedy sme si vymenili úlohy ?"opýtal sa Louis a zasmial sa.

,,Len som sa o teba bála,lebo je už neskoro."odvetila som.

,,Zdržím sa troška dlhšie. Nemusíš ma čakať."povedal.

,,Okey. Tak ahoj."

,,Ahoj. Dobrú noc."povedal Lou a zložil.

,,No...Tak čo ?"pozrel na mňa zvedavo Harry.

,,Povedal,že sa tam ešte zdrží." povedala som.

,,Hmm...To je super."povedal Harry a pobozkal ma.

,,Nejdeme radšej do spálne ?" opýtala som sa.

,,Ako povieš."povedal a chytil ma do náručia. S Harrym mi bolo príjemne. Chcela by som,aby tu ostal so mnou. Ale to nejde. Zajtra odíde. A s ním aj kúsok zo mňa.

*
*
*
*
*
*
*
*

Ahojte :-) . Mám tu pre vás novú časť ;-) . Dúfam,že sa páčila 😉. Ďakujem za všetky hlasy za túto knihu.

Začínam písať novú knihu Behind wall,takže budem vydávať novú časť iba raz za týždeň,no budem sa snažiť. Ďakujem vám všetkým 😘😘😘

Lia ❤❤❤

You and I ?/H.S./SK √Where stories live. Discover now