Proloog

316 12 0
                         

{Isabella}

"Tring, tring, tring.", ik word wakker door het geluid van mijn wekker. Enthousiast stap ik uit bed. Vandaag begint de school weer. Integenstelling tot de meeste kinderen heb ik wel dergelijk zin in school, maar soms heb ik ook genoeg van dat gezeik van leerkrachten.

Ik loop naar de badkamer waar ik een bad neem en maak me snel klaar voor school. Ik ben nooit echt een fan geweest van make-up, dus veel doe ik er niet op. Een laagje mascara en vaseline voor mijn lippen en dat is 'm dan. Mijn outfit bestaat uit een simpele witte t-shirt met een vlinder icoontje, licht blauwe jeans en mijn gele old-school Vans. Voor ik het huis verlaat groet ik mijn moeder nog en druk ik een kus op haar wang. Ik pak nog een appel voor onderweg uit de fruitschaal en pak mijn rugtas. Wanneer ik bij de bushalte ben aangekomen zie ik Zoë al staan.

"Hey Zo, dit is nieuw." zeg ik.

"Wat? Mijn schoenen? Oh ja, inderdaad." Typisch Zoë.

"Nee gekkie, voor het eerst ben je zo vroeg op de eerste dag van school." zeg ik terwijl ik een hap neem uit mijn appel.

"Ja, ik ben een uur eerder opgestaan dan normaal om me klaar te maken. Want wie weet zitten er een paar knappe jongens in ons klas dit jaar."
Ik rol met mijn ogen.
Precies op dat moment komt de bus er aan.

Op school aangekomen voel ik de ogen op me branden.
"Waarom staren ze ons zo aan?" vraag ik aan Zoë.
"Weet ik veel, ik kan de aandacht wel gebruiken hoor." zegt ze terwijl ze haar haren naar achteren zwaait. Ik lach om haar handeling maar al snel verstijf ik.

Bij de ingang zie ik een groep jongens staan. En één van hen herken ik uit duizenden.
Nee, dit kan toch niet?! Hij kan toch niet zomaar weer komen opdagen na alles wat hij mij heeft aangedaan?!Hoofdrol personages:
•Isabella Wolters
•Mason de Witte a.k.a Saiffeddine El Yassine

Unhealed ScarsWaar verhalen leven. Ontdek nu