-Senden Ayrılıyorum !-

7.7K 282 4
                                    

Bu resimdeki bendim evet şaka gibiydi ama bendim ama adel'in dün dedikleri aklıma geldi "Halam öldüğü zaman bende ona lanetler getirip gömmüştüm" adelin halası öldüğü zaman ben yoktum ki resmim nasıl olsun. Neyse diğer resimlere baktmaya başladım. Elime aldığım resimde adel yemek yerken bir fotoğrafı vardı tıpa tıp emire banziyordu yada emir ona neyse ama bu baran baran küçükken ne kadar tatlıymış be nedeni ise bu fotoğrafta limon yiyor ve yüzü çok tatlı bir hal almış dur bi dakika bu babam'mı yani ali bey adel ve baran ile oyun oynuyor. Diğer fotoğraflarada baktım sonrada günlüğü açıp okumaya başladım.

"Sevgili Günlük seni bana halam hediye etti nedeni ise güzel anılarımı yazmam için ama bu gün hiçte güzel şeyler yaşamadım nedeni ise sevdiğim kız başka oğlan ile konuşurken bende oğlanı dövdüm ve müdürün odasına yarım saat nasihat dinledim"

Yazmış mal benim için hiçbir şey yapma öküz. Kapı tıklandı hemen panik yaptım ve "İşim var" dedim kapıda ki ise "Benim de seninle işim var" dedi bu sinandı "Seninle uğraşamam defol git uyumak istiyorum" dedim ve biraz bekledim ses çıkmadı bende günlüğü tekrar okumaya başladım adelin dediğini hatırladım "Halam öldüğü zaman..." hemen son sayfaları açtım ve okumaya başladım

"Sevgili Günlük bu gün yine aynı rüyayı gördüm içimde çok kötü bir his var ne olacağını bilmiyorum ama hiç hayırlı şey değil bunlar"

Gerçektende hayırlı olmamış diye geçirdim içimdem ve diğer sayfayı açtım

"Kötü Günlük bu gün halam öldü ve hepsi benim yüzümdem ve senin eğer sana yazmasaydım ve bu rüyayı görmeseydim böyle olmazdı senden nefret ediyorum"

Benim meleğim kıyamam sana ben böyle düşünürken karnıma ani bir şekilde sancı girdi offf ya canım çok acıyor. Lütfen lütfen şimdi şuan olmaz. Yerdeki resimleri topladım ve günlüğü de alıp zor da ayağa kalktım ve sakaldım. Sonra da akpıyı açtım. İlerken yine karnıma sancılar saplanıyordu. Aşağı indiğimde emir vardı ama adel yoktu. Emir'i kucağıma aldım ve "Baba nerde ?" dedim dudağını büzdü bir şeyler karıştırıyorsunuzda hadi hayırlısı. Emir karnını tuttu ve bende "Tamam hadi yemek yiyelim" dedim annemde "Sinan oğlum sen de yemedin istersen sende ye emir ile birlikte" dedi sinanda "Olur" dedi bende arkamı dönüp giderken "O olmasa ne olur" dedim ve mutfağa girdim. Yemeklere baktığımda ise emirin sevdiği yemekler vardı. Sinana dönüp "Ne yiyeceksin ?" dedim uzunca baktı ve "Seni" dedi ona dönüp "Sinan doğru düzgün cevap ve şaka yapmanın zamanı değil" dedim sinand güldü ve "Şaka yap-" derken kahkaha attım ve "Şaka yapıyorsun" dedim emiri oturttum ve sinanın yemeğini veririken "Emir artık anlıyor senin gibi pislık yüzünden evliliğimi tehlikeye atamam" dedim ve emirin çorbasını koyup oturdum. Emir yemeğini yemedi ve "Emir seninle uğraşamam yorgunum zaten" dedim ve çorbayı alıp ona sütünü hazırladım ve "Biz yukarıdayız" dedim ve yukarı çıkmaya başladık. Odaya girdiğimde emiri yere indirdim ve "Hastayım beni üzme emir" dedim ve karnımı tuttum bebeklerim için endişeleniyorum. Emiri yatağa yatırıp sütünü verdim ve adel'i aradım ama açmadı. Hani cehennemde ne yapıyorsun sen. Aklıma hiçte güzel şeyler gelmiyordu. Emir sütünü içti ve ayağa kalktı ona dönüp "Yat" dedim psikolojim şuan alt üstü. Bebeklerime ne olmuştu ? Adel şuan nerde ne yapıyordu ? ve bunlar emire çok pis patlayacaktı. Emir olumsuz anlamda kafa salladı bende "Yat !" dedim sinirli bir şekilde emir yine yatmadı "Emir son diyorum yat !" diye cırladım emir adel'in fotoğrafını gösterdi ona bakıp "Asıl sana sormalı baba nerde ?" dedim dudak büzdü "Yalan atma emir !" dedim ve "Neyse uyu" diye devamını getiridim emir yataktan indi ve paytak payatak yürüyerek dolabın başına gitti. Dolabı açtı ve oyuncağını alacağı zaman dolap kapanmaya başladı "EMİR" diyerek hızlıca koştum emiri kurtardım ama kendi parmağım gitmişti. Hızlıca çektim ve sallamaya başladım kanıyordu. Komidnden ıslak mendil aldım ve parmağıma sardım emire dönüp "Uyu artık çocuk uyu" diye bağırdım. Acaba baba hangi cehenneme kimle ne yapıyordu yada şuan hangi kızla yiyişiyordu. Emiri sıkıca kavradım ve yatağa yatırdım sinirli bir şekilde bakarak "Eğer kalkarsan döverim" dedim ve telefondan merve'yi aradım 

MAFYA BENİ SEÇTİ (düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin