CAPITOLUL 6

199 23 0


  După ce a auzit de la Ethan, Sara încerca să se elibereze din strânsoarea lui, pentru că ea nu dorea să se întâmple mai multe între ei așa de rapid, cu toate că de la întâlnirea lor au trecut deja 2 luni în care au avut timp să se cunoască, dar pentru Sara, iubirea era ceva nou, nu era sigură dacă Ethan va rămâne tot timpul lângă ea sau o va părăsi.

 — Ethan, nu am chef de astea! Lasă-mă să merg la bucătărie, mi-e foame! îi țipă Sara în urechi, dar degeaba. Ethan o ținea strâns exact ca un șarpe boa, axfisiându-și prada.

 — Sara..

 —Ethan, mă doare! urlă deodată.

  Ethan îi dă drumul, deoarece nu voia să o rănească, dar când îi dă drumul, Sara cade și se lovește cu capul de colțul mesei din sticlă, iar puțin sânge a apărut pe fruntea ei.

  — Nu! Ce am făcut?! De ce trebuia s-o ascult?! Nu e timp de remușcări, trebuie să chem un doctor! urlă Ethan disperat.

 — Alo, vă rog să aduceți repede o ambulanță pe strada St. Laurent nr.35! URGENT!!! 

 — Dar... și telefonul îi este închis asistentei în nas. 

  Ambulanța a fost chemată de 10 minute, dar n-a venit. Ethan era din ce în ce mai disperat și mai nervos. Urla și zbiera cu trupul Sarei în brațe, dar peste câteva minute o sirenă se auzea, iar Ethan fuge repede și le face semn să oprească, dar ambulanța și-a văzut de drum, deoarece nu l-au văzut pe Ethan făcând semn din cauza întunericului.

 — Spital de rahat! înjură iritat bărbatul.

           După ce a pus-o pe Sara pe bancheta din spate, Ethan a porint repede către spital. Ajuns la intrare cu Sara în brațe, cei de la echipaj aduc repede o targă și o duc la terapie intensivă, iar după o oră de așteptat pe hol o asistentă a ieșit din sală și i-a zis bărbatului că Sara e în comă. Auzind acestea, bărbatul fece o criză de isterie și dă buzna în salonul unde trupul Sarei era acoperit cu un cearșaf și începe să urle și să zbiere. Doctorii nu-l puteau ține, îi spuneau că este în comă, pentru că hemoragia i-a atacat corpul, dar el nu se lăsa cu una cu două. Le-a spus doctorilor să se dea, să-l lase măcar s-o sărute pe frunte. Dar când a ajuns în camera ei, Sara își dădea ultima suflare, iar Ethan, în momentul în care a văzut-o, a îngenunchiat în fața ei, ținând-o de mână, iar când și-a lipit buzele de fruntea ei, o lacrimă de-a lui Ethan i-a udat ochiul Sarei, ea se trezește deodată. Medicii erau șocați de ceea ce se întâmpla, nu le venea să creadă că Sara s-a trezit. Erau înlemniți, dar Ethan tot plângea. Asistenta i-a făcut semn bărbatului să se uite la fața Sarei și atunci Ethan rămâne încremeit. Era fericit! Sara nu era în comă, se trezise! Se pare că iubirea ce i-o purta a făcut o minune și a readus-o la viață.

 — Se pare că o iubiți mult pe soția dumneavoastră. spune asistenta.

  — Da! O iubesc mult, ea m-a învățat să trec peste toate necazurile, iar fără ea aș fi incomplet. Dar când și-a deschis urechile mai bine, a auzit cuvântul " soție " un fior rece i-a trecut pe șira spinării.

  — Ce frumos! Nu mulți bărbați au curajul de a-și exprima sentimentele. replică asistenta.

  — Cum ați zis și dumneavoastră, nu toți au curajul ăsta. răspunde Ethan în timp ce se uita la Sara. Și apropo, când o să pot să semnez cererea de externare?

  — Mâine. replică simplu asistenta.

      Iar atunci, lui Ethan îi trece prin minte să facă o petrecere de bun venit pentru Sara și pentru a-i pregăti o surpriză la care ea nici nu se gândește. Așa că își sună părinții, care o știu pe Sara din spusele fiului lor, prietenii lui și pe cele două prietene de la orfelinat pe care le avea ea, dar acum sunt pe cont propriu, evident, Tania și Samantha.
     Bărbatul dă o fugă rapidă până la magazin, îi ia o cutie de bomboane, un buchet de flori și două baloane în formă de inimă, iar mama lui vine cu rochia. Când Ethan intră cu toate acele lucruri în cameră, Sara se uita la perete, așteptând pe cineva, dar acel cineva a sosit. Văzând acele cadouri, Sara se emoționează și se înroșește toată, dar când vede acea rochie albă, își aduce aminte de ziua în care cei doi s-au cunoscut.

 — Pentru ce-s toate astea? întrebă Sara.

 — Pentru tine! răspunse vesel Ethan. Aa, da. Ea este mama mea, Madelline Beckham. Mamă, ea este Sara, iubita mea.

 — Încântată de cunoștință, doamnă! răspunde Sara timidă.

 — Nu te deranja, draga mea! îi răspunse mama lui Ethan. Fiule, mă poți lăsa singură cu Sara pentru a o ajuta să se îmbrace?

 — Da. Iar Ethan pleacă din salon.

 — Așa.. Să vedem ce avem aici.

 — Mă scuzați, dar ce se întâmplă? întreabă Sara din nou.

 — Vei afla în curând. răspunse mama lui Ethan.

 — Bine. încheie Sara.

  Mama bărbatului o ajută să se îmbrace, iar după ce termină, îl cheamă pe Ethan pentru a-i arăta cum arată iubita lui, dar acesta rămăsese împietrint, văzând-o. Era cea mai frumoasă femeie pe care o văzuse..

— Sara, am o întrebare. îi spune Ethan blând.

— Ce întrebare? Îi răspunde Sara curioasă

— Care este cea mai mare dorință a ta?

— De a-mi cunoaște părinții.. de fapt unul dintre ei, nu știu dacă ori mama ori tata mai sunt încă în viață..

Spice în degrade ✔️Where stories live. Discover now