CAPITOLUL 5

214 25 0

   Chirag era în atenția Sarei, deoarece ea a sesizat că bărbatul se uita numai la ea. Voia să-i spună lui Ethan despre asta, dar n-a avut curaj, n-a vrut să strice o seară atât de importantă pentru un nimic. La un moment dat, Sarei i-a venit rău, iar apoi a mers afară. Chirag i-a văzut starea, voia să meargă să vadă ce are, dar Ethan fusese cu ea și nu dorea să atragă atenția în vreun fel. După ce au intrat în sală, Bogdan fusese chemat de niște prieteni pentru a-l felicita, iar Sara a rămas singură, așa că Chirag a intrat în schemă:

- Mă scuzați, aș dori să vă adresez o întrebare.. spune Chirag înlemnit

- Sigur... răspunse fata nedumerită.

- E o poveste lungă, dar întrebarea mea este: Câți ani aveți? 

- De ce vă interesează? întrebă Sara

- Doar aș dori să-mi răspundeți.

- Douăzeci și trei, dacă tot erați curios.

    Și atunci Chirag rămăsese uimit. Nu știa ce să zică. Oare presimțirea lui era adevărată?! Oare Sara era fiica pierdută de acum douăzeci și trei de ani?! Era fericit, dar și trist în același timp, deoarece se bucura că acea fărâmă ruptă din el a fost cruțată de Dumnezeu, dar trist, dacă Bhavna afla că tatăl ei trăiește, va începe să îl renege și să sufere mai mult. Nu voia să aducă iar suferințe și durere în viața fiicei lui, dar el nu se putea opune destinului.
El se uita de minute bune pieziș la ea, până când Ethanan rupe liniștea ce se lăsase.

- Sara, s-a întâmplat ceva? întrebă Ethan.

- Nimic, doar vorbeam cu domnul Chirag. M-a întrebat de unde ți-a venit ideea proiectului!

- Da, Ethan! Ați avut o sursă de inspirație excepțională! răspunde Chirag.

  După ce Ethan fusese luat de câțiva colegi pentru a discuta despre meseria lor, indianul îi răspunse ferm Sarei:

- De ce m-ai acoperit?

- Deși nu trebuia să o fac, am făcut-o! Nu știu ce urmăriți încă de când am intrat în sală, dar dacă se va mai repeta această fază, veți avea de suferit, și încă foarte mult! Am mințit doar pentru a nu-i strica seara lui Ethan, așa că vă rog să plecați de lângă mine!

***

    După ce a ajuns acasă, Sara s-a descălțat de tocuri și le-a pus înapoi în cutie, iar când să-și dea rochia jos, Ethan apare desfăcut la cravtă în spatele ei. Sara încerca să deschidă fermoarul de la spate, dar nu putea. Ethan se uita la ea atât de fermecat de frumusețea ei, era de vrăjit complet de Sara.

- Fermoar nenorocit, deschide-te! înjură Sara printre dinți.

Dintr-o dată, mâna ei era înlocuită de mâna lui Ethan care desfăcea ușor fermoarul rochiei complet . Atunci, niște fiori nu-i dădeau pace femeii iar apoi, acesta o cuprinse pe Sara în brațe și o sărută tandru pe obraz. Ea se înroși imediat și fugi rapid în baie pentru a-și lua halatul pe ea. După ce iese din baie și deschide ușa camerei, îl vede pe Ethan fără cămașă și fuge în sufragerie. Ethan auzea sunetul pașilor ei prin toată casa, iar după ce s-a schimbat complet, coboară în sufragerie

- De ce ai plecat? întreabă Ethan.

- Păi.. mi-era foame. răspunde Sara.

- Se vede că nu știi să minți... i-o tăie bărbatul.

- Mă duc la bucătărie, vrei ceva?

  Iar deodată Ethan o apucă de mână pentru a o trage pe Sara înapoi pe canapea, dar tentativa i-a eșuat, iar Sara a căzut peste el și atunci Ethan a spus:

- Te vreau pe tine!

Spice în degrade ✔️Read this story for FREE!