CAPITOLUL 4

254 23 5

  După o lungă conversație în fața șemineului, cei doi erau și mai atrași. Erau într-un fel doi magneți. Acum, Sara îl înțelegea pe Ethan. Și ea a început să simtă o atracție pentru el. Și-a dat seama că ei trebuiau să fie împreună. Cele mai liniștite momente ale fetei, erau în brațele puternice ale lui Ethan. 

 — Sara.. murmură Ethan.

 — S-a întâmplat ceva? răspunde fata nedumerită.

 — Vrei să vii cu mine la o petrecere mâine seară? 

 — Da!  iar fata-i sare în brațe.

 — Știi..  Vor fi oameni din tot New York-ul..

 — Dar de ce îmi spui astea?

 Un răspuns simplu i-a dat Ethan.

 — Mulțumesc frumos!.

  —  Cum?! De ce-mi mulțumești?

  Și așa a trecut o zi. Sara era fericită pentru succesul lui Ethan, dar era în ceață. Cum adică a câștigat datorită ei? Ea se simțea ghinionistă de când se știa pe acest pământ. Dar, se pare că viața a transformat-o o cheie norocoasă pentru persoana iubită.

  Seara primei lor apariții i-a dat emoții, dar când Ethan era lângă ea, totul dispărea. Atunci când au intrat în sală, un ropot de aplauze se auzea atât în spatele, cât și în fața ceimportanți oameni oameni de afaceri, dar Ethan era piesa principală din perspectiva ei.

 ***

  După ore de așteptat, momentul cel mare a sosit, Ethan era chemat să țină un discurs despre noul priect al firmei. Odată cu laudele aduse proiectului care aparent o șocase pe Sara, brusc, toate privirile și luminile erau reflectate asupra tinerei care l-a cucerit. Dar, o privire era ațintită fix asupra ei din momentul în care a intrat alături de Ethan; cea a afaceristului indian, Chirag Sharma, un om între două vârste, aproape de 56 de ani, se uita fix la Sara. O studia din toate punctele de vedere, de parcă o fantomă a trecutului îl bântuia. Aparent, și-a făcut curaj și a mers în fața Sarei, dar când acesta a văzut-o, picuri de transpirașie cădeau de pe fruntea lui. Se pare că trecutul lui nu era prea fericit. Cu douăzeci și trei de ani în urmă, acesta a avut o escapadă amoroasă cu o cheleriță din centrul New York-ului, care semăna la parfecție cu femeia din fața lui. Nimeni nu știe cum pictorul de origine indiană ajunsese la New York, poate din întâmplare, sau din dragoste. În urma acestei idile, a rezultat un copil, o fetiță frumoasă ca soarele, dar ea nu putea să fie crescută de niciunul dintre părinți. Mama ei aflase de curând că era bolnavă, iar tatăl era împreună cu o femeie și urma să se căsătorească. 

 Oare Sara și Chirag aveau să fie tatăl și fiica separați de viața asta nederaptă?

Spice în degrade ✔️Where stories live. Discover now