Deel 2

14 1 0
                  

"Hakima opstaan!!" hoor ik Nassim roepen."Jaaaaaa ik kom wjw." Met veel moeite sta ik op en ga ik naar de badkamer. Ik kijk mezelf aan en vraag me af waarom mijn broers zo mooi zijn en ik op stront lijk. "Ewa komen jullie nog!" roept mijn vader van de trappen. Ik en mijn moeder maken ons klaar want we gaan vandaag iets bijzonders meemaken waar iedereen al jaren op wacht. We gaan op bedevaart!!!!!!! Mhm we zijn klaar en gaan naar de auto waar papa,Nassim en Yassin ons al waren aan het opwachten. Het regent heel erg buiten en we kunnen moeilijk de weg zien. Net op het moment dat we zitten te lachen door herrineringen op te halen horen we een hele luide klap. Alles word zwart voor mijn ogen."huuuuuuuh." Ik schiet wakker uit mijn gedachtes en begin te huilen als nooit tevoren.

Perspectief Nassim
Terwijl ik de tafel ben aan het dekken wachtend op Hakima en Yassin hoor ik iets dat ik niet wil horen. Ik hoor mijn prinsesje huilen. Ik ren naar boven om te zien wat er is en ik tref Hakima huilend op de grond in de badkamer. "Wat is er zine inou? Waarom huil je? Je weet dat ik het haat als ik je zie wenen." Ik dacht terug aan het ongeval." Vertelde ze me huilend. Sinds het ongeval voelde Hakima haar echt niet goed, ze zat dagen, weken zelfs maanden te wenen in haar kamer. Met Yassin gaat het ook niet echt goed. Hij is het slechte pad opgegaan waar ik mee bedoel dat hij naar clubs gaat, hij drinkt veel en neemt ook vaak meisjes mee naar huis. Ik spreek hem daar altijd over aan maar veel effect heeft het niet echt. Intussen heb ik Hakima gekalmeerd en zitten we te eten aan tafel.

Perspectief Hakima
Rustig zitten ik,Nassim en Yassin te ontbijten. Het is vandaag de eerste schooldag dus ik ga snel naar boven om me klaar te maken voor school. Ik stijl mij haar, trek mijn kleren aan, smeer mijn gezicht in met nivea en pak al mijn spullen bij elkaar die ik vandaag nodig heb voor school. Ik draag geen make -up omdat ik vind dat je jezelf moet zijn, ookal vind ik mezelf echt afschuwelijk draag ik het niet. Allah heeft me zo gemaakt en ik moet er maar mee leren leven."Ewa kom je nog a dikzak we moeten naar school, de bus komt zo." "Ja wacht ik moet nog mijn schoenen aandoen en dan kom ik." " Safe ma doe snel."Ik haast me naar beneden en zeg nog snel gedag tegen Nassim. Onderweg naar de bushalte hoor ik Yassin met een of ander meisje praten die hij schat noemt."Tot straks zina. Wie is dat? Dat zijn niet jouw zakens." Antwoord hij bot. "Yassin ik ben het beu dat je met zoveel meisjes omgaat en dat ze dan komen uithuilen bij mij omdat je hun laat zitten. Heb je dan geen hart? Stel een boy zou da bij mij doen? Dan slaag ik zijn tanden uit zijn bakkes en kan hij er zelf een ketting mee make. Hou nu je mond je maakt me mhasseb." Pffff ik besluit om daar niet op in te gaan en draai gewoon met mn ogen.

Op school
"Heeeeeeeeeeeeeeeeeey schaaaaaaaaaat" Roept Inaya als ze mij ziet staan. Inaya is mijn best friend sind ik 5 ben. Ze is echt bloedmooi masha Allah. Echt het tegenovergestelde van mij en ohjaaa ze heeft een minicrush op Nassim haha. Ik kan niet wachten tot dat ze trouwen en trouwens ik weet zeker dat Nassim ook wel iets wil met haar. Altijd als ik over haar praat toont hij fcking veel intresse bref you know when a boy is in loveeee hahahahahaah."Heeeeey schaaaaat hoe gaat het?? Heel goed hmdllh met jou biiitch? Hmdllh ik heb je echt gemist eghjoer." In onze vriendschap is het normaal dat we elkaar beledigen haha. "Kunnen we ff naar de wc gaan ik wil mezelf ff checken." Vraagt Inaya. "Sgoed."

In de klas
"Hallo klas welkom op de eerste schooldag. Ik hoop dat jullie een leuke  vakantie hebben gehad. Hakima ik heb het nieuws al gehoord en ik hoop dat het weer goed komt. Weet dat ik altijd klaarsta als je iets kwijt wilt." "Danku das echt lief van u."

Alles Is MektabWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu