7. Kapitola

2.8K 100 15
                                    

,, Jsem milovník vernisáží. Nemůžete se divit, že jsem na nejočekávanější vernisáži za tento rok. A co tu děláte vy? Taky jste milovnice fotografií?" Nechápala jsem, jak to, že všude, kam jdu, objeví George. 

,, Sice zbožňuju tvorbu Nickolase, ale jsem tu na schůzce s přítelem." Dívala jsem se na další fotografii, kde stála uprostřed lesa nahá žena. 

,, A to váš přítel Vás tu nechává takhle o samotě? To se nebojí, že se Vám něco stane?"

,, A co by se mi mělo stát? Jediné, co se mi stalo, je vaše přítomnost. O kterou mimochodem mimo pracoviště nestojím." Právě v ten moment k nám přišel Brad.

,, Zlato? Všechno v pořádku?" objal mě okolo pasu a s úplně ledovým výrazem se podíval na George. George si Brada prohlédnul od paty až k hlavě.

,, A vy jste?"

,, George Bush. Šéf tady slečny Katelyn." Brad mi jemně stiskl pas a já přesně věděla proč. Před odchodem z mého bytu jsme totiž spolu mluvili o mé služební cestě a Bradovi (a vlastně ani mně) se to nelíbilo. Chápal, že pro zajímavé články musím i cestovat, ale nelíbila se mu ta myšlenka, že George tam bude se mnou. Podíval se mi do očí a já v nich viděla touhu po tom, abychom odtud vypadli někam, kde nás ten pitomej George nebude moct najít. 

,, Omluvte nás, Georgi. My už půjdeme. Asi jsem vypila moc šampaňského a nějak se mi začíná motat hlava."

,, Samozřejmě, to chápu. Tak přeji hezký zbytek večera." S těmito slovy odešel a já měla chuť vzít sochu, která stála opodál, a hodit ji po něm. 

,, Přinesu ti kabát. Ty jdi se rozloučit s Nickem. Tam tě pak doženu." Přikývla jsem a šla jsem hledat Nicka. Našla jsem ho skoro hned v davu obdivovatelek, které se na sebe snažily upoutat aspoň to minimum z jeho pozornosti. Hned, co mě Nick uviděl, hned se všem těm obdivovatelkám omluvil, a rychlostí blesku ke mně přišel.

,, Kate. Právě jsi mě zachránila před hromadným sexem u jednoho z mých obrazů."

,, Tak já vypadnu, abys o to nepřišel."

,, Jen to ne! Jsem rád, že konečně okolo sebe nemám jen ty nány, kterým jde o to, aby byly na fotografii a nebo, aby se mnou chodily a ony byly slavné."

,, Netušila jsem, že máš až takové problémy." V mém hlase bylo slyšet pobavení a byla jsem ráda, když jsem viděla na Nickově tváři taky pobavený úsměv. 

,, To víš... problémky celebrity." přišel k nám Brad a pomohl mi do kabátu. 

,, Vy už jdete?" podíval se na nás smutným pohledem.

,, Ano. Chceme si užít hezký večer, než mi za tři dny Kate na týden odletí." Nick se na mě tázavě podíval.

,, Jedu na týden na služební cestu."

,, A kam pak jedete?"

,, Sicílie." Povídali jsme si s Nickem ještě chvilku povídali a pak jsme s Bradem vyšli před galerii, kde se Brad snažil chytit taxík.

Když jsme dojeli ke mně domů, tak mě Brad začal líbat hned mezi dveřmi. Oba dva jsme skopli boty a pomalu a se stále k sobě přilepenými rty jsme se posouvali k ložnici. Hodil mě na postel a vklínil se mezi mé nohy. Od rtů sjížděl ke krku, přes ramena a klíční kosti až k mému bujnému dekoltu. Se zakloněnou hlavou jsem vnímala, jak si mě všude značkuje mokrými polibky. Jeho prsty mi pomaličku sundavaly ramínka šatů a jemně laskal moji kůži na ramenou. Sundal mi šaty, které hned zahodil za hlavu a ústy se začal starat o jednu z mých bradavek. Moje ruce skončily v jeho krátkých kaštanových vlasech a já si užívala celou tuhle krásnou situaci.

No moreKde žijí příběhy. Začni objevovat