Μάϊος

136 16 0
                                    

Καλημέρα, Καλησπέρα σε όλους!

Σας χρωστάμε τους νικητές των δύο τελευταίων μας διαγωνισμών το γνωρίζουμε, το προσπαθούμε!

- Για τον διαγωνισμό του Μαρτίου με θέμα την γυναίκα, οι νικητές έχουν βγει αλλά το κεφάλαιο δεν ανεβαίνει με τίποτα.. για αυτό θα σας πούμε ποιοι είναι στις 3 πρώτες θέσεις εδώ :

1η θέση : pennyemmanouil85 με την ιστορία της "Ευφυές μυαλό" (Αγκάθα Κρίστι)

2η θέση : EvaRose με την ιστορία "Δικαίωση"

3η θέση : NikosLB με την ιστορία "Χριστίνα & Δανάη"

- Για τον διαγωνισμό Απριλίου με θέμα το Υπερφυσικό τα αποτελέσματα είναι υπό επεξεργασία και θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στον Μάιο.

- Μέχρι τότε, περιμένουμε να διαβάσουμε τις ιστορίες σας για τον καινούργιο μας διαγωνισμό με θέμα την φιλία και τις τρελές εμπειρίες ζωής που περνάμε μαζί με τους φίλους μας!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό τον διαγωνισμό στο νέο μας βιβλίο που υπάρχει στο προφίλ μας "Διαγωνισμός Μαϊου BFF18".

- Στις αρχές Ιουνίου θα ανακοινωθούν οι οδηγίες για συμμετοχή στον μεγάλο ετήσιο διαγωνισμό μας (#TYS 2018) όπου θα μπορεί ο καθένας να λάβει μέρος με την ιστορία που γράφει  ή έχει γράψει εντός του 2018, ανεξαρτήτως θέματος, έκτασης ή κατηγορίας.

Μέχρι τότε μιλήστε για μας στους φίλους και ακόλουθους σας και φροντίστε να μας ακολουθούν για να σας ψηφίσουν όταν έρθει η ώρα!

- Μην ξεχάσετε να λάβετε μέρος στην κλήρωση για το βιβλίο της Έρσης Λάβαρη "Η εποχή του κυνηγιού" το οποίο είναι υποψήφιο για τα κρατικά βραβεία σε δύο κατηγορίες!!!

Περισσότερες πληροφορίες στο βιβλίο "Κληρώσεις & κριτικές βιβλίων".

Καλά να περνάτε!!!

ΑνακοινώσειςΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα