nii vissii:

1.7K 120 26

Lunan nk:

Tuo lause saa kylmät väreet iholleni ja ahdistukseni kukoistamaan sisälläni.
Ja myös aivoni näemmä lakkaavat toimimasta sillä kysyn aivan idiootin kysymyksen

"Miks?"

tuon lauseen jälkeen olis tehnyt mieli lyödä itseäni pelkästään idiotismini takia.

"ai että miks no siks että sulle ei todellakaan oo kaikki hyvin!! Mä löysin sut just sillalta josta olit aikomassa hypätä alas ja mä tiiän että olin yks syy siihen!! Sun kädet on suoraan sanottuna pilalla mun takia!!" Alex nousee seisomaan ja hengähtää hetkeksi. Olin juuri sanomassa ei se mitään kun hän jatkaa:

"Ja sä oot vielä niin viaton että varmaan tänki jälkeen aijjot sanoo ei se mitään"

Vittu

Se tuntee mut liian hyvin.

"Luna sun pitää tajuta että kaikki ei oo hyvin mä ja moni muu on satuttanu sua!!"

Silloin pinnani palaa ja räjähdän.

"No etkö sä nää että mä huomaan! Mikään mun elämässä ei normaalia saatika sitten ennallaan kun mä meen koulun mun pitää pelätä et tänäänkö on se päivä kun joku teistä kusipäistä päättää että toi huora on ihan helvetin ruma hakataanko se vaa kuoliaaks nii kenenkään ei tarvi enää kattoo sen rumaa naamaa! Tai että kun mää meen kotiin niin mää löydän jommankumman mun vanhemmista tai siskon kuolleena siältä tai että mun vanhemmat päättää yhtäkkiä lopettaa niiden vahinko lapsen elämän!! Mä pelkään kaikkialla ettekö huomaa sitä ja sit ne kaikki sanat millä ootte mua kutsunut ne on ääniä mun pään sisällä jotka käskee mua tekeen näin ja mä en voi tehä niille mitään!!!" Huudan täyttä kurkkua kaiken tuskani ulos ja se tulee ulos kuin tsunami.

Jalkani alkavat pettämään altani ja tunnen kuinka sekuntti sekuntilta hengitän nopeammin ja nopeammin.

Ei
Sää et saa vittu paniikkikohtausta nyt
Luna rauhotu
Hengitä
Hengitä vittu!!

Mutta en saa millään itseäni rauhottumaan.
Joten teen sen mitä olisi aivan ensimmäiseksi pitänyt tehdä joka oli juosta karkuun. Lähdin nopeasti olohuoneesta ennen kuin kukaan heistä ehti pysäyttää minua ja juoksin. Juoksin niin kaus kuin vaan jalkani antoivat kantaa.

Olin aivan varma että joku oli lähtenyt heistä perääni, mutta mua ei vittu kiinnosta enää. Romahdan kylmälle ja märälle nurmikolle ja päästin kaiken ulos.

Kiljuin

Hakkasin maata.

Potkin.

Kaikki tuska vaan vyöryi ulos ja tällä kertaa annoin sen.

Olin saanut nyt itseni rauhoittumaan sen verran että nyt ainoastaan enään haukoin henkee ja silloin tunnen lämpimän käden olkapäälläni ja tiedän heti kuka siinä on.

"Alex"

"Luna sun pitää hengittää"

"Nonii kato mua sisään ja ulos ja uudestaan sisään ja ulos" Tein näin ja lopulta sain itseni rauhoittumaan.

_______________________________

Minusta tunti siltä että päältäni oli just ajanut auto. En jaksanut edes nousta ylös ja epäilen että siitä ei olisi ollut ees mitään hyötyä sillä jalkani eivät olisi kumminkaan kestäneet ja ne olisivat varmasti romahtaneet altani ja olisin taas makaamassa märässä maassa.

"Mun pitää saada sut täältä pihasta pois" kuulen kuiskaavan äänen sanovan. Tunnen kuinka Alex alkaa kantaa minua takaisin kämpälleen ja olen jo puoliunessa kun saavumme takaisin heidän kämpälleen ja ainoa asia minkä muistan on se että tunnen kuinka pääni osuu johonkin pehmeään ja lämpimään ja sitten kaikki pimenee.

Tää loppu on ihan mun moodi täl hetkel oon tehny koko pv koulu hommii ja oon iha unes että sori jos tämä luku on nyt vähä sekavan puoleinen mutta heitä vote ja kerro mp:ees ja nyt hyvää yötä😴💛💛

<3 Siiri

please, dont hurt meRead this story for FREE!