joo o:

2K 115 23


Lunan nk:

Pojat veivät mut ilmeisesti heidän kämpälleen. Talo oli aika normaali ulkoa. Ruskeanvärinen ja vain yksikerroksinen.

Alex veti minua ranteesta ja yhdessä vaiheessa nosti otettaan kädessäni joka sai minut inahtamaan kivusta. Alex pysähtyi heti ja kääntyy katsomaan huolissaan mua.

Katsoin rannettani josta nyt paidan alta valui verta. Alexin silmät suurenivat kun hän oli nostamassa hihaani mutta löin hänen käden pois.

"Kaikki on ihan ok" sanoin ja hymyillin tekohymyäni.

Tiedän että Alex ei uskonut sitä mut jatkoi kumminkin vetämistäni taloon sisälle.

Talo oli sisältä sotkuinen ja pimeä, eli juuri sellainen minkä olin sen ajatellut olevan.

Alex veti minut sohvalle joka ei onneksi ollut kaukana ovesta ja työnsi minut istumaan.

Hän veti vielä tuolin eteeni ja istui siihen ja nojasi käsillään jalkoihinsa. Näin teki myös Bred joka veti tuolin Alexin oikealle puolelle.

Ian ja Mio jotka olivat siis kaksoset menivät toiselle sohvalle joka oli oikealla puolellani ja Jack jäi seisomaan ovi aukkoon, varmaan Alexin käskystä jos päätän lähteä juoksemaan karkuun. Ja tämä siis tarkoittaa että olen kirjaimellisesti lukittu.

Vihaan että ihmiset tuijottavat minua ja muutenkin sosiaalisia tilanteita joten tämä oli todella ahdistavaa. Pelko ja ahdistus valtasivat sekunnissa kehoni ja aloin tärisemään kauttaaltani. Yritän piilotella sitä mutta näemmä en tarpeeksi hyvin.

"Herranjumala Luna sähän täriset" Bred sanoo ja ottaa käsistäni kiinni yrittääkseen rauhoittaa mua ja se sai myös Alexin huomion kiinnittymään minuun.

"Luna, kato muhun"

En todellakaan kato en haluu et näät mut tällasena "säälittävänä paskana" lainaten omista sanoistasi.

"Jumalauta kato nyt muhun" Hän sanoo ja suorastaan riuhtaasee leukkani katsomaan häneen ja pelon kyyneleet alkavat valumaan poskiani pitkin.

"Me ei tehdä sulle mitään. Ei tänään, ei huomenna, eikä enään koskaan. Mä lupaan sen. Sun pitää tajuta se " Alex sanoo tosissaan mutta samalla uskottavasti.

Nyökkään vain vastaukseksi koska pääni ei toimi niin paljon että saisin muodostettua järkeviä lauseita.

Tämä oli outoa nimittäin en ole ikinä nähnyt tuota puolta hänestä hän oli jotenkin viisas? Herranjumala nyt se aika on koittanut 7 vuotisesta aasista on tullut fiksu! Tekisi mieli taputtaa pelkästään ajatuksilleni.

Hätkähdän ajatuksistani kun Alex ottaa kädestäni kiinni ja nosta sitä vähän ja katsoo ilmeisesti kuinka paljon se vuotaa verta.

"Jack hae ensiapupakkaus" Alex huutaa ja Jack katoaa keittiöön ja tulee pian sieltä takaisin punaisen laatikon kanssa jossa on pinkkisydän ja laastarin kuva päällä.
Olisi tehnyt mieli nauraa sillä olen varma että hänen äitinsä oli ostanut ton hänelle.

Alex on nostamassa hihaani mutta estän hänet sillä tottakai tajuan mitä käteni on täynnä.

"Hei mä tiiän mitä siellä sun kädessä on mutta se ei oo nyt se isoin ongelma eli jutellaan niistä myöhemmin mutta nyt mä haluaisin hoitaa ton sun auki olevan haavan että se ei tulehtuis" Alex sanoo taas kerran rauhallisesti (alex on aika chilli äijjä näemmä)

Mietin hetken pystynkö näyttää viiltoja täynnä olevaa kättäni tai no jos totta puhutaa en tiedä haluanko itse nähdä sitä.

Alex otti ranteestani kiinni ja alkoi nostamaan hihaani rauhallisesti ylöspäin ja tällä kertaa en estänyt häntä mutta juuri kun hiha oli noussut viiltojen kohdalle käänsin katseeni ja tunsin kuinka koko huoneen ilma olisi yhtäkkiä jäätynyt ja ihan kuin kaikki olisi pysähtynyt. Silloin uskalsin kääntyä katsomaan. Bred ja Jack katsoivat kättäni huolissaan tai no eivät he näytäneet ulkoisesti siltä mutta heidän silmät viestivät sen.

Ianin ja Mion leuat olivat suoraan sanottuna lattiassa asti ja Alex hän näytti aivan siltä että menisi kohta johonki shokkitilaan. Hän nousi nopeasti ylös ja lähti rymistellen ovesta ulos.

"Jack hae Alex" Bred sanoo ja Jack lähtee nopeasti Alexin perään.

Olohuoneeseen jää kiusallinen hiljaisuus, mutta ei mene kauaakaan kun Alex ja Jack palaavat.

Alex näyttää jotenkin itke..neeltä? Mitä täällä tapahtuu.

Hän istuu samalla tuolille ja käännyn ensimmäistä kertaa katsomaan kättäni. Joka on pahempi kuin odotin. Viiltoja oli ainakin yli 10 ehkä yli 15 ja Alexin oli saanut otteellaan avattua niistä 3 jotka valuttivat verta.

"Tää tulee kirvelee niin mä epäilen et sun kannattaa puristaa jotai"

Ja silloin eteeni ilmestyy käsi. En tiedä kenen mutta heti kun Alex tuo aineen haavani päälle alan puristamaan jonkun kättä ja kovaa.

Onneksi Alex huomaa tuskani ja puhdistaa haavat nopeasti ja laittaa niiden päälle siteen ja häviää sitten keittiöön.

Kun hän palasi takaisin tiesin mikä minua odottaa.

"Hei luna..."

"meiän pitää puhuu"


Nonni tämä on sitten varmaan vuosisadan sekasin luku kun olin puoliunessa (vaihteeks) kun kirjoitin tätä mut kerro mitä tykkäsit ja nyt hyvää yötä😴💛💛🤪
<3 Siiri

please, dont hurt meRead this story for FREE!