Introduction

2.8K 70 1

UVOD:

Zovem se Ariana de la Rosa.

Roditelji su mi umrli prije 5 godina , kad sam imala 13. Ostavili su me da živim s tatinom drugom ženom-Katherin. Da tako je tata je varao mamu sa tom kravom.

Živim u Londonu , u gradu u kojem stalno pada kiša. Imam najbolju prijateljicu - Jade.

Znam ju otkad smo bile bebe, mame su nam se upoznale u bolnici i od tad smo nerazdvojne. Imam polusestru Alice ,koja se prema meni odnosi kao i prema svim ne popularnim klincima.Svaki dan nanosi dvije kile pudera, da sakrije te svoje prišteve, čak se šminka i kad ide spavati, dok sam ja čišta suprotnost. Ne volim se šminkati , možda koj put stavim malo maskare i sjajila,ali ništa više.Svaki dan moram čistiti kuću donosit Katherine i Alice doručak u krevet.

No ono malo vremena što imam za sebe provodim igrajuči nogomet i pjevajuči.

Sve cure u mom razredu, zapravo cijela škola misli da sam frik jer volim nogomet, no mene nije briga.Moji idol je Lionel Andrés Messi. Svaki put kad je tekma moram nešto napraviti za Katherine ili Alice.

Ariana-Ariana Grande

Ovo je moja prva priča , nadam se da će vam se svidjeti. Danas sam napisala samo nešto kratko da vas uvede, u priču , ali slijedeći nastavci će biti puunnoo dulji. Hvala vam na čitanju . Možda danas objavim chapter 1.

Volim vas <3

Football playerRead this story for FREE!