Capitolul 13

172 11 4

-voiam sa va spun ca tatal dumneavoastra a suferit un accident de masina.Momentan este in sala de operatie,nu stim cate sanse mai are sa supravietuiasca.

A fost ultimul lucru pe care l-am auzit.Din acel moment toate amintirile petrecute cu el imi treceau prin fata ochilor.Singura persoana care si-a dat viata pentru si care a facut totul ca eu sa nu duc lipsa unei mame,este acum la spital.

-Mai sunteti domnisoara?

-Da multumesc ca m-ati anuntat ajung imediat.

*Convorbire telefonica incheiata*

Lacrimile curg siroaie pe fata mea in timp ce ma imbrac in cea mai mare viteza.Tata nu ma parasi si tu,esti tot ce mai am pe lumea asta.

-Maia,ce s-a intamplat,de ce plangi?

-Tata ,Ema a suferit un accident si trebuie neaparat sa ajung la spital.

-Bine,gata calmeaza-te va fi bine.

Am urcat in masina si am plecat in cea mai mare viteza spre spital.Intru in curtea spitalului si intru in spital:

-Unde e tata,unde e vreau sa-l vad,acum!

-Calmati-va domnisoara,dumnevoastra sunteti Maia Dark?

-Da eu sunt,spune-ti-mi va rog unde e?

-E in sala de operatie,te rog sa iei loc.Va veni doctorul sa te anunte.

...

De trei ore stau in acest spital nenorocit si nimeni nu imi spune nimic.Doamne nu mai resist:

-Maia Dark,cine este Maia Dark?

-Eu sunt ce s-a intamplat?

-Tatal dumneavoastra a fost scos din operatie.Operatia a mers cu success insa a intrat in coms,trebuie sa fiu sincer cu tine domnisoara,nu stiu daca tatal tau va mai trai.

Asta a fost tot.Singurul meu parinte o sa plece langa restul familiei.De ce papa,de ce .Pentru tine imi dau si viata,esti singura fiinta care ma iubit care a avut grija de mine care a inteles cu adevarat ce inseamana sa fie si tata si mama in acelas timp.Imi pare atat de rau ca nu am petrecut mai mult timp cu el,ca nu am avut timp ca inainte sa stam impreuna.Imi aduc aminte cand venea de la munca desi er obosit isi facea timp sa se joace si cu mine.Imi pare rau tata,te iubesc.

-Maia,Maia?

-Da Ema.

-Esti bine?

-Cum as putea sa fiu Ema cand singurul meu parinte nu mai are sanse la viata,ca singura persoana din familia mea care ma iubit se duce...cum?

-Da te inteleg eu sunt aici pentru tine.Si sunt sigura ca daca ii anunti si pe restul o sa fie aici langa tine.

-Da,Ema.Eu ma duc la tata.Vreau sa il vad cat mai am timp.

-Bine!

Am intrat in salon.L-am vazut ,era intins pe patul de spital bandajat peste tot si cu sute de aparate pe langa el.Of papa, ce greu o sa fie fara tine.Doctorul a zis ca o sa mai deschizi ochii.Ca tu o sa pleci papa,o sa pleci la bunicii mei acolo sus.Ce o sa fac eu singura,cine o sa mai aiba grija de mine cum aveai tu,nimeni papa iti spun eu.Ai fost singurul si unicul meu tata,te iubesc papa.Sa ai grija de tine acolo unde te vei duce.Acestea au fost ultimele cuvinte,toate aparatele au inceput sa bibaie.Doctorii si asistentele au intrat repede in salon,au inceput sa-l resusciteze.Era prea tarziu,papa a plecat...

Ultimul lucru pe care l-am vazut au fost cuvintele doctorului "tatal dumneavoastra a murit" iar dupa totul s-a transformat in negru.

....

Ma trezesc pe patul de spital cu toti prietenii langa mine.Ce s-a intamplat?...Oh papa...a plecat,numai este.Lacrimilie au inceput sa curca,iar Adam a venit si ma luat in brate:

-Va fi bine iubito.Acolo sus are cine sa aiba grija de el.Domnule Dark va promit ca Maia va fi pe maini bune.Voi avea grija de ea si nu o voi lasa pentru nimeni si nimic.Acum Maia hai sa mergem acasa sa dormi esti extenuata.

Nu am mai zis nimic,nu mai eram in stare de nimic.Ma luat in brate stil mireasa si ma carat pana la masina.In cea mai mare viteza zbura pe strazile orase si plouate.Se zice ca atunci cand ploua persoanele care au murit ar fi vrut sa ramana aici pe pamant.

Am ajuns la el acasa,am urcat la etaj si ma asezat in pat.Somnul ma cuprins in bratele lui desi era abia ora 7 seara.Maine va fi inmormantarea lui tata,trebuie sa fiu in forma pentru el.Te iubesc papa.....

.........

Hei dragilor voiam sa va spun ca momentan numai pot sa postez.In aceasta luna am foarte mult de invatat pentru ca mai este putin si se termina scoala.Va pup.............:*


Dragoste cu stilWhere stories live. Discover now