hoofdstuk 11

5.6K 188 0

Niall pov.

'Ik vind je leuk, ik ben verliefd op je'. Zegt Fleur. Ik kijk haar met grote ogen aan. Ze kijkt hoopvol terug. Dan sta ik op en ga naar mijn kamer zonder nog iets te zeggen. 'Wat ga je doen?' Hoor ik fleur nog net voordat ik de trap op ren vragen. Ik negeer het. Als ik bij mijn kamer aankom, doe ik de deur open en daarna weer dicht. Dan ga ik op m'n bed liggen. Ik moet echt nadenken. Fleur is een heel leuk en lief meisje en ik ben met haar naar bed geweest enzo, maar ik weet niet of ik wel echt een relatie wil. Ik weet niet of ik daar wel klaar voor ben. Na nog een hele tijd nadenken, val ik in slaap.

Fleur pov.

Waarom loopt hij nou opeens weg? Ik snap het niet. Na nog een tijdje op de bank gezeten te hebben, sta ik op en loop naar boven. Ik kom langs Niall's kamer als ik naar mijn kamer loop. Ik stop voor zijn deur en open hem voorzichtig. Ik kijk even naar binnen, maar ik zie dat Niall al slaapt. Dan doe ik de deur maar weer dicht en ik loop naar mijn eigen kamer. Nadat ik alles heb gedaan, ga ik in bed liggen. Ik denk nog een lange tijd na over wat er vandaag is gebeurd en uiteindelijk val ik in slaap.

~'s ochtends~

Ik word wakker van het licht wat door het raam naar binnen schijnt. Ik stap mijn bed uit en loop dan naar beneden. Als ik beneden ben loop ik richting de keuken. Dan zie ik Niall daar staan. Hij draait zich om als hij mij hoort en hij kijkt me aan. 'Hee.' Zeg ik zacht. 'Hee.' Zegt hij terug en ik blijf hem aankijken. 'Niall, kunnen we praten over gisteren? Alsjeblieft?' Hij knikt even en gaat dan aan tafel zitten. Ik ga tegenover hem zitten. 'Waarom liep je nou opeens weg?' Vraag ik dan. Het blijft even stil. Niall kijkt me aan. 'Fleur, je bent echt heel leuk, maar ik heb nog nooit een echte relatie enzo gehad en ik weet niet of ik daar wel klaar voor ben. Sorry.' 'Ik begrijp je Niall, maar waarom zei je dat gisteren niet meteen. Ik dacht dat je boos op me was.' 'Ik moest gewoon even nadenken. En natuurlijk was ik niet boos op je, ik wilde gewoon even nadenken.' Zegt hij. 'Maar je wilt dus geen relatie?' 'Ik wil er nog even over nadenken, dus wil je me daar alsjeblieft even de tijd voor geven?' 'Ja is goed.' Zeg ik dan en sta dan op. Niall staat ook op en loopt naar me toe. Ik kijk hem aan en dan geeft hij me een knuffel. 'Wat wil je vandaag gaan doen?' Vraagt hij, terwijl we nog steeds aan het knuffelen zijn. 'Ik weet niet.' 'Zullen we anders naar wat vrienden van me gaan?' 'Ja is goed.' Zeg ik en dan laten we elkaar los.

Sex Lessons ft. Niall HoranLees dit verhaal GRATIS!