Stadig Martinus' synsvinkel
Jeg tager min notesbog frem og sætter mig på gangen og skriver videre på min sang til Astrid.

You know you know no one feels as good as you do.
I hope you know that i never meant to hurt you..

Fik jeg så skrevet. Jeg vil have at Astrid ved at jeg aldrig mente at såre hende. Hun betyde verden for mig! Jeg elsker hende..

'I Love her, but she hate me.. :( '  skriver jeg på gangens bord. Jeg kan pludselig mærke en stå bag mig?

"Wow Martinus! Den er virkelig god indtil videre!" høre jeg, en kvindelig stemme sige. Det er vores musik lærer, Heaven. (YYAAYYYYAYYAYAYAYAY Hpigen du er meddd!!!! <3)

"Takk Heaven.. Sangen er til Astrid. Jeg ødelagde et perfekt forhold.." siger jeg. Hun lagde en hånd på min ryg.

"Sådan er det jo bare. Livet er ikke altid retfærdigt.." siger hun og smiler til mig. - "Skal du ikke videre til sidste time?" spørger hun mig så og smiler.

"Når JO! Tak!" siger jeg og skynder mig at pakke mine ting sammen. - "Vises Heaven!" Siger jeg og vinker til hende. Hun griner og vinker tilbage.

Jeg trækker fat i håndtaget til min klasse. Der er ikke nogle lærer? Victoria er åbentbart blevet gode venner med Astrid igen? Såå Astrid undskyldte og så er de venner igen? Idk.. men jeg er også ligeglad, for det er ikke mig der er blevet tilgivet..// DAVVSSS! YAYYY hpigen DU MEDDDDD!!!! <3 DAB DAB! VI DABBER PÅ SAMME TID! 1..2..3.. DAB! AHAH.. sorry at jeg er så underlig, aha.. Men følg min fan account på insta! Martinus_Queen
Startede for 6 dage siden <3<3 så følg!<3<3<3 //
2 maj 2018

First kiss - M.G (Sæson 1+2+3)Read this story for FREE!