Teşekkür^^

447K 16.4K 4.8K
                                    

Sevgili sevgililerim :') 

Size güzel haberler getirdim^^

3391 Kilometre'nin ilk baskısı 10 günde tükendi ve şu an 2.baskı basılıyor :') Hepinize bu güzel desteğiniz için sonsuz teşekkür ederim. Ben inanıyorum ki kalbi güzel olan herkes bir gün kalbini nasıl güzel tuttuğunu insanlara göstermenin bir yolunu buluyor, çünkü güzel kalpler hep birbirini buluyor ve biz bu yüzden birbirimizi tuttuk. Hiçbir şeyle övünmem ama kalbimi temiz ve güzel tutmaya çalıştım hep, tek övünebileceğim şey budur, sizin bana bu desteğiniz de bence bunun hediyesi. Sonsuz müteşekkirim size.

3391 Kilometre'nin 2.kitabını yakında yazmaya başlayacağım, müjdemi vereyim^^

Size ufacık bir kesit ve bir sürü bayılacağınız fotoğraf getirdimmm, hazırsanız başlıyorum.


(Ege'nin Anlatımıyla)

"Söylesene..." dedi, "Aramızda tam olarak kaç kilometre var? Bulunduğun nokta ve bulunduğum nokta arasında. Tam olarak... kaç kilometre?" O an dudağımın sağ kenarı yukarı doğru kıvrıldı. Aylar öncesine dönmüştük sanki...

"Sıfır." diye mırıldandı hafif bir gülümsemeyle, "Aramızda sıfır kilometre var İzmir..." Sonra koltukta yavaş yavaş yanına doğru kaydım. Zaten dakikalardır bu anı bekliyordum. Ona yakın olabilmek için deliriyordum. Alnımı alnına yasladım, tek elimi yanağına koydum.

"Hayatımda hep her şeyi elde ettim ama bu dünyada seni istediğim kadar hiçbir şeyi istemedim ben İzmir. Hoş geldin." Gözlerinden birkaç damla yaş akarken yanağını öptüm.

"Zaten böyle olacağını biliyordun, değil mi? Sözünü tuttun. Beni ayaklarına getirdin... Hoş buldum Ege." dedi gözyaşlarımın içinde.

Ve o an anladım ki benim bu zamana kadar yaktığım bütün renkli ışıklardan daha parlak daha renkliydi İzmir. Ona onu tanıdığımdan beri neden bu kadar düşkün olduğumu biliyordum artık. O benim yeni renkli ışığımdı...

O var olduğu sürece ne karanlıkta kalacak, ne de onu karanlıkta bırakacaktım.

Hepimizin renkli ışıkları var bu dünyada. Ailemiz, sevgilimiz, ruhumuz, her ne olursa olsun hepimizin o karanlıktan çıkmasını sağlayan bir ışık var...

O ışığı bulun. Ve sonsuza kadar kapatmayın.

Her şey güzel olacak, size söz veriyorum. Ege sözü.

---


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
3391 KilometreHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin