Jeg kan ikke lide alle de blikke som ligger på mig. Marcus går ved siden af mig. Jeg kigger op på ham med et skræmt blik.

"Du skal ikke være bange? Martinus gør ikke noget" hvisker han til mig.

"Det er heller ikke Martinus jeg er bange for.." siger jeg lavt. Han tager min hånd, og følger mig ind i klassen. Da jeg kommer ind i klassen kigger alle på mig.

"Hvornår havde du tænkt sig at fortælle os du har ADHD?" Råber Thor fra den anden ende af klassen.

Da han sagde det der, gik min verden i stå. Jeg duer ikke engang til at holde min EGEN hemmelighed. Det er løgn det her. Jeg kan mærke mine øjne bliver blanke. Jeg kigger tomt op på Marcus. Han ser virkelig overrasket ud.

"Hvem har sagt det?" Siger han surt. Jeg klemmer hans hånd.

"Alle snakker om det efter dit lille raserianfald igår" siger Thor igen.

"Kom vi sætter os over på vores plads..." siger Marcus da han kan se jeg er ved at græde.

Timen er startet, men jeg kan ikke koncentrere mig. Jeg ved det ikke er Marcus der har sagt noget. Carl? Han kunne aldrig finde på sådan noget. Han er lidt du ved... Carl agtig. Han er meget forsigtig, men på samme tid højtråbende og skide sjov. Så er han også sygt klodset. Og jeg vil da ikke lyve og sige han er grim;) Men med det sagt er der kun én mulighed tilbage. Martinus. Jeg vidste jeg ikke skulle havde sagt noget til ham. Jeg kan mærke mine øjne igen bliver blanke. Jeg kigger hen på Marcus. Jeg sender ham et jeg-er-fucking-ligeglad.-jeg-skrider-om-lidt-blik. Han nikker bare, og sender mig er opmuntrende smil.

"Hallo? Du bliver nødt til at følge med i timen Henriette. Det går virkelig dårligt for dig her fortiden.." siger vores lære til mig. Jeg kigger tomt op på ham.

"Pas på med hvad du siger til hende. Hun kan få et ADHD flip når som helst" siger Thor. Det var dråben. Jeg rejser mig brat op, og kigger lige ind i hans øjne.

"Stop. Jeg har ikke fået min pille" siger jeg til ham.

"Nuurgh.. kan du ikke engang finde ud af at tage en pille? Har du tænkt dig at flippe ud på mig nu?" Siger han med en babystemme. Det her minder mig og det med Mathias....

"Jeg. Sagde. Stop" siger jeg meget bestemt. Han kigger lidt skræmt på mig, men begynder at grine.

"Luk dog røven" siger Marcus til Thor.

"Må ADHD barnet ikke engang snakke for sig selv mere?" Siger Thor til Marcus. Wow. Han forstod ikke et stop. Han er selv uden om det her.

"1...." siger jeg og viser 1 med mine fingre. Han kigger dumt på mig.

"2.... hvis jeg var dig ville jeg løbe nu" siger jeg med er blik der kunne dræbe. Han rejser sig hurtigt op, og skynder sig ud af klassen.

"3...." siger jeg så og løber efter ham. Marcus prøver at stoppe mig, men han når ikke at fange mig. Han løber efter mig. Jeg løber inde i min egen boble af vrede. Jeg føler jeg er med i en slowmotion film. Jeg bliver holdt tilbage af en eller anden, som jeg i starten ikke ved hvem er. Han holder mig tæt ind til ham, og i starten prøver jeg at kæmpe mig idag hans greb, men han er meget stærkere end mig. Så jeg giver bare giver op med at kæmpe. Personen tysser på mig, og trækker mig ind i et kram. Jeg ved nu hvem det er.

"Lad mig være Martinus" siger jeg imens jeg græder. Han begynder at nusse mig i håret.

"Martinus lad mig være" siger jeg mere bestemt, men på samme tid mere afslappet. Hvem prøver jeg lige at narre? Jeg vil sku da ikke have han lader mig være! Han skal blive ved med at være søde Martinus. Men jeg er sur på ham. Han tror ikke på mig, og har fortalt skolen om mit ADHD. Han kysser mig blidt i håret.

"Rolig nu Henriette. Har du glemt din pille?" Siger han helt roligt. Jeg nikker imens mit hovede er begravet i hans bryst.

"Det okay" siger han stille, jeg græder stadig. hvordan kan han være så god til at håndtere det her?

"Fuck dig Martinus" hulker jeg ind i hans bryst. Han krammer mig bare tættere ind til ham. Det er lidt voldsomt, hvor meget jeg faktisk er forelsket i Martinus. Men det er også lidt voldsomt hvor meget jeg har lyst til at slå ham i maven... Hvordan vidste han, at jeg havde fået et anfald?


ADHD ft. Marcus og Martinus {AFSLUTTET}Read this story for FREE!