Jeg sidder og vipper med stolen frem og tilbage. Jeg kan slet ikke koncentrerer mig.. jeg sidder ved siden af tykke Kira, som alle kalder hende.

Hun sidder og smasker med sit tykkegummi. Hendes hår sidder i høje rottehaler. Hendes makeup irriterer mig. Hun har for meget makeup.

Hun har taget en meget kort trøje og nogle meget korte shorts på og så har hun højhælede på. Hun er et halvt hoved lavere end mig MED højhælede!

Hendes lillesøster er sygt sød, men Kira.. der er et eller andet der irriterer mig ved hende. Det mest irritereneste ved hende er at jeg ved at hun er forelsket i Martinus..

Hun hænger bare op ad ham, siden vi slog op. Altsååå... det er pisse irriterende. Ja, nu kan i høre at jeg ikke er kommet over ham endnu.

"Så nu skal i arbejde med en fremlæggelse! Og jeg har lavet grupper til jer på 4!" Siger vores engelsk lærer, Jørgen. - "Gruppe 1.... .... .... ... og sidste gruppe Martinus, Astrid, Marcus og Victoria!"

Jeg kigger hurtigt hen på Marcus som giver et lille smil fra sig. Vi skal fremlægge om Danmark på engelsk. Feeeedt! Jeg ved intet om Danmark, ahah.

Jeg går over til Victoria og Martinus med Marcus bag mig. Martinus kigger ned på bordet og Victoria kigger Trist på mig.

"Kommer i?!" Spørger jeg irriteret. Jeg går ud på gangen. - "Marcus.. jeg ved ikke hvem jeg ellers har end dig.. jo Sofie, ellers ingen andre.."

// DAVSS! Jeg vil gerne prøve at opdaterer hver eneste dag! //
30 april 2018

First kiss - M.G (Sæson 1+2+3)Read this story for FREE!