Bög till bror

24 4 0
                                    

(Chloes perspektiv.)

Dagen efter var det skola igen. Men jag hade vaknatt klockan tre på natten eftersom jag hade hört det ringa på dörren. Jag gick ned med sömniga steg men när jag öppnade dörren vaknade jag kvickt till. "Adien!"han strök mig på kinden men såg rädd ut. "Göm mig nu!" Alex kom ned och såg Adien. "Vad är det nu då?" "Snälla Alex göm mig." Alex ryckte på axlarna, hon drog med sig Adien till ett av gäst rummen där poolen inte var fylld, hon slängde ned honom där, stängde locket och drog en matta över. Hon sprang till baka och där stod pappa (självaste Zeus).

"Var är han!?"

"Var är vem?"

"Adien vem i Tartaros tro... Nicolea."

"Aa Zeus vad pratar du om?"

Efter en stund kom Nicolas ned.

"Farbror såsen vad gör du här."

"Jag heter Zeus med ett Z !"

"Oj oj oj någon är arg."

"Tyst Nicolea!"

"Nu tycker jag att du ska gå."

"Nej Alex det tycker jag inte."

"Det här är min stad behåll Grekland du."

"Jag kommer inte gå!"

"UT!!"

"Nej."

"NU!"

"Okej."

Han gick ut och Alex stängde dörren. "Fy fan va jobbig din farsa är."

"Inga kommentarer. Kan vi gå och hämta honom nu?"

"Han är i tredje gästrummet."

Jag sprang så fort jag kunde och hämtade honom.

(Nicolas perspektiv.)

Fuck jag blev kåt, Alex stod i BH och ett par pyjamas shorts hon är så jävla sexig. När hon hade gått upp och lagt sig stirrade Nicolea på mina boxers och sa. "Blev du kåt?" "Va nej." Hon pekade på bongan och värst av alt var att brallorna sprack så jag stod där helt naken och självklart ska Nicolea vara ironisk. "Jävlar va stor den är och lilla Alex som aldrig haft sex förut kommer säkert älska den som är lika lång som hennes arm."  Jag bara sprang upp till mitt sovrum.

(Alexs perspektiv.)

Jag vaknade av fnittrandet till Chloe. Jag tog på mig en orange kort topp, ett par tita jeans och ett par sneakers.

 Jag tog på mig en orange kort topp, ett par tita jeans och ett par sneakers

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Jag gick ned och tittade på Nicolea och sa

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Jag gick ned och tittade på Nicolea och sa. "Vi kommer aldrig få en hel natts sömn med turturduvorna." "Nope." Efter en stund kom Adien och Chloe ned och sen Nicolas, Triton och Shawn ned. Men något konstigt hände, jag och Nicolea provade kväva ett skratt. Jag viskade åt mina kusiner. "Nu händer det." Vi alla tre började gapskratta. "Va fan triton tog du mig på röven!?" Triton log ett flirtigt leende. "Han är bög pucko."
"Aha. Sluts tafsa mig på töven!" Vi satte oss och åt Triton satte sig bredvid Zack och sen sa att han skulle va hemma med Zack. Vi åkte till skolan och alt var normalt Ashly var en kaxig idiot och Luke var "sjuk" och alt var som vanligt men när vi kom hem hade Zack och Triton sex. "Kan du." "Med glädje." Jag stängde dörren och gick och läste en bok. Det var något som jag vill gärna glömma nu på direkten men jag hörde fortsatt stöningen.

utan fenaDär berättelser lever. Upptäck nu