Mr.Kook - 22

19.7K 2.2K 2.3K
                                    

" Bu odaya da baktım , kimse yok. "

" Hay sikeyim... Burada olmaları gerekiyordu. Alex onu buraya getireceğini söylemişti. "

" Harika... Jimin kayıp , Jungkook da kayıp. Bir de bu Alex denen çocuk kayıp. "

" Alex kayıp değil... O... O Jimin'i kaçırmış olmalı. "

" Ne ? Ama neden ? "

" Tuzağa düştük Taehyung , burdan bir an önce gitmeliyiz."

" Ne tuzağı ? "

" Tabi ya  ,  Jungkook doğru olanı yaptı ! "

" Sen ne söylediğinin farkında mısın ? Hiçbir suçu olmayan insa-gardiyanları yakarak öldürdü , biliyorsun değil mi ? "

Matthew'in ısrarlarıyla aceleyle evden çıktılar ve oradan uzaklaştılar , nereye gittiklerini bilmiyorlardı. Sakin bir yer bulduklarında yere oturdular ve Matthew anlatmaya başladı.

" Onlar beden değiştirmişlerdi Taehyung . Yalnızca bizi orada oyalamak içindi.Jungkook bunu anlamıştı ve hepsini bir an önce yok etmesi gerektiğini biliyordu. Ya da belki de... Alex'den intikam almak için yaptı.Ama Alex'de intikam almak için Jimin'i kaçırdı. Buldum ! İki teorimiz var elimizde."

" Bir sikim anlamadım. "

" Tanrım... dedektif olmalıymışım , kendime bayılıyorum . "

Taehyung gözlerini devirdi ve olanları aklında toparlamaya çalıştı. İlk teori Jungkook'un onların gerçek olmadığını anlayıp hepsinden bir an önce kurtulması ve Jimin'i kurtarmaya gitmesiydi. Jungkook düşündüğü kadar acımasız biri değildi , bunu öğrenmesi zamanını almıştı fakat içini rahatlatmıştı. Bu teoriyi biraz daha düşündüğünde kendisine neden soğuk davrandığının bir sebebini bulamamıştı. Veya  onlara anlatmayıp her şeyi kendi başında yapmaya çalışmasının bir sebebi yoktu , bunu öğrenmeliydi. İkinci teorileri ise Alex'in Jimin'i kaçırmasının ardından Jungkook'un intikam olarak onun adamlarını yakmasıydı. İkinci teori oldukça mantıksız gelmişti  .  Taehyung anlamıyordu , Alex kimdi ve nereden çıkmıştı ?  Ayrıca Jimin'i neden kaçırmıştı ? Bunlara anlam veremiyordu.

" Kim bu Alex ? "

" Bugün sana yeterince şey söyledim Taehyung. Jungkook bundan hoşlanmayacak. "

" Alex'in ne bok olduğunu bilmeden bunu nasıl çözmeyi planlıyorsun ? "

" Pekala... Ama sana anlattığımı Jungkook'a söylemek yok. Söz mü ? "

Taehyung hızla başını salladı ve dinlemeye koyuldu.

" Alex... Jungkook'un üvey kardeşi. "

" Hassiktir."

" Aynen öyle .Jungkook Alex'in o fahişenin oğlu olduğunu bilse de hiçbir zaman ondan nefret etmemişti , onun bir suçu olmadığının farkındaydı . Aksine ona elinden geldiğince iyi davranmaya çalışırdı. Tüm bunlara rağmen Alex Jungkook'u deli gibi kıskanırdı. Jungkook farklıydı ve bu yüzden hep el üstünde tutulurdu , hoşuna gitmese de. Alex ondan büyük olmasına rağmen tüm ilgiyi Jungkook'un aldığını gördüğünde kıskançlık krizleri geçiriyordu resmen. "

" Sen bunları nereden biliyorsun ? "

" Jimin ben ve Jungkook çocukluğumuzdan beri yakın arkadaşlarız ölüm meleği. "

" Pekala... Devam et. "

" Aslında Alex pek sorun çıkarmıyordu , her şeyini içinde yaşıyordu. Ta ki Jungkook yeni varis seçilene kadar. Alex ondan büyüktü ve kendisine çok büyük bir haksızlık yapıldığını düşünüyordu. Jungkook ona hak veriyordu , kral olmak istemediğini ve buradan gideceğini  söyleyip duruyordu. Alex'in varis seçilmesi için elinden geleni yapmıştı . Ama  o üvey babası var ya orospu çocuğu olan , o bunu onaylamadı. Jungkook'un Alex'ten çok daha güçlü olduğunu söylüyordu. Alex o olaylardan sonra değişmeye başladı. Elinde olmayan bir sebep yüzünden kral olma hakkı elinden alınıyordu ve bu onu deli ediyordu. Zamanla kendini geliştirmeye başladı. Jungkook'un yokluğunda onunla yakın arkadaş olmuştuk , iyi biri gibi görünüyordu. "

Mr. Kook?  |TaeKook  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin