Poglavlje 29. - Nova u kvartu

1.3K 72 11
                                    

Taylorov je stisak na Kiarinom boku bio još jači no to joj nije smetalo. Nije bio to nikakav bolan stisak već samo joj je dao do znanja da ju ne pušta.

''Bok i tebi, bro.'' uzvratio je Tayor, rukujući se s jednim koji mu je uzvratio, ''Šta ima, Ty?''

''Ljudi, ovo je moja cura, Kiara. Kiara, ovo su Eric, Michael, TJ, Rusty, B-Trice, Sean i'' pokazao je na onoga koji je prvi nasrnuo na njih. Onaj najopasniji, ''Derek, ali ga možeš zvati kreten, ljigavac, idiot...'' svi su se počeli smijati na Taylorove nadimke za Dereka no nije mnogo ni pogriješio. Svaka cura s kojom bi se spetljao, ostavila bi mu značajan nadimak za kraj.

''Ty, mogu li razgovarati s tobom na trenutak?'' pitao ga je Derek koji je očito htio skriti bijes koji je kipio u njemu.

''Naravno.'' odgovorio je Taylor, ''Držite ju na oku.'' ostatak ekipi je rekao ozbiljnim tonom na što su poneki samo kimnuli glavom jedan put. Taylor je sagnuo glavu te smjestio maleni poljubac na njena usta prije nego što se udaljio nekoliko koraka s Derekom.

''Jesi li ti jebeno poludio?!'' Derek više nije skrivao svoj bijes, itekako ga je pokazivao. Nije se mogao smiriti dok je Taylor bio očita suprotnost.

''Što?'' Taylor ga je provocirao iako je znao o čemu Derek priča.

''Kako što? Znaš ti dobro! Misliš da je stvarno bilo pametno i potrebno dovoditi žensku sa sobom koja ne samo da nije jedna od nas nego se ni ne srami pokazati se ovdje? Koji kurac, nigga?!''

''Kiara nije netko ili nešto. Da mi ništa ne znači, ne bih ju ni dovodio ovdje i dosta mi je više skrivanja. Uostalom, je li ti učinila išta nažao? Ne. Zato začepi svoji gubicu i pruži joj priliku.''

''Stvarno, Ty? Znaš šta? Nije me ni briga no kad primi metak zbog tebe'' Derek mu je pokazivao prstom u prsa, ''vidjet ćemo kako ćeš ju onda pokazivati.''

Derek je s time mislio otići no Taylor ga je zaustavio primajući za ruku.

''Padne li joj i vlas s glave, najebali ste svi.'' zaprijetio mu je Taylor no Derek se samo lagano nasmiješio oslobađajući se Taylorovog stiska.

''Jedva čekam da vijesti stignu do šefa.'' te je time i otišao i od Taylora, ali i ekipe. Taylor je samo promrmljao ''Pička.'' prije nego što se vratio ostatku ekipe i smeđokosoj djevojci.

Kada se već vratio, svi su se smijali dok je Michael pričao. No kada se Taylor priključio, svi su se smirili.

''O čemu se priča?'' pitao ih je kada se smjestio između Kiare i Erica.

''Oh ništa. Samo ti upoznajemo curu.'' opet se nekoliko njih cerekalo no Tayloru to nije smetalo. Znao je dobro da ovi dečki nisu loši kao ljudi.

''Najbolja je, zar ne?'' Taylor je stavio ruku preko njenoga ramena te ju je pogledao blagim očima. Bio je toliko sretan što ju je pokazao svijetu, svome svijetu. I što je ona uz njega.

''Onda, Ty...'' započeo je jedan od njih, vadeći omot u kojemu je bilo omotano ono čega se Kiara najviše bojala. B-Trice, onaj koji ju je i izvadio, stavio ju je među svoje usne te zapalio. Na njegovom se licu moglo vidjeti koliko samo uživa u tome dok je Kiari ovo bilo zapravo prvi put da je vidjela travu tako blizu, ''Kako posao?'' 

''Sve ide po planu, ne brini se.'' Kiara i nije znala o čemu pričaju jer su vjerovatno imali nekakav zajednilčki posao no ona nije znala za to.

''A što je s tobom, maco?'' pitao je Sean.

''Što sa mnom?'' pitala ga je. Seanu se na licu pojavio vraški osmijeh no nije napuštao njen pogled.

''Jesi li i ti opaka ili si ista kao i ostali?'' Kiara i nije očekivala takvo pitanje te je dobro razmislila što će odgovoriti.

Gangsta LoveWhere stories live. Discover now