Untitled Part 1

28 3 3

Szabályok:

1. Köszönd meg annak, akitől kaptad!
2. Válaszolj a kérdésekre! Figyelj rá, hogy a szabályok és a kérdések is változatlanul kerüljenek a bejegyzésedbe!
3. Küldd tovább annyi embernek, amennyinek szeretnéd! A lényeg, hogy mindegyiküknek írj valamit, szerinted nekik mi a legnagyobb bűnük íróként!

Kérdések:

1. Kevélység: Melyik az a történeted, amire annyira büszke voltál, hogy nem fogadtad a rá érkező kritikákat? Utólag mit gondolsz erről?
2. Kapzsiság: Van olyan történeted, ami szerinted olyan jól sikerült, hogy pénzt is kérnél érte? Mennyit érne a belé fektetett munkád?
3. Bujaság: Melyik történetedben próbálkoztál először korhatáros jelenettel (nem feltétlen erotikus értelemben)? Utólag mit gondolsz, mi volt a legnagyobb hibája?
4. Irigység: Volt, hogy irigy voltál olyan történet olvasottságára, ami szerinted a tied nyomába sem érhet? Név említése nélkül szerinted mi volt a legnagyobb hibája?
5. Falánkság: Volt, hogy több történeten dolgoztál egyszerre? Mi lett az eredménye?
6. Harag: Formáztál valaha szereplőt élő emberről azért, hogy a történetedben megkapja azt az igazságszolgáltatást, amit a valóságban nem biztos, hogy meg fog? Ki ő, és mi lett a sorsa a történetben?
7. Lustaság: Melyik az a történeted, amit lustaság miatt félbehagytál, és a legjobban bánod?

Válaszaim:

1. Talán a legelső történetem, a Búcsú volt ilyen. Terápiagyanánt írtam, ezért nemigazán volt beleszólása másnak :D Nos, ebből az esetből kiindulva továbbra is fenntartom az álláspontom, miszerint a Búcsú folytatása továbbra is a saját makacs fejem döntései alapján fog megszületni.

2. Pff, nemhiszem
3. Gyilkos jelenetet az Elmék játékában írtam először, élveztem. Erotikus tartalmat publikusan nem írtam még, de azt is élveztem. Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam xD
4. Sajnos, volt igen. Kliséhalom, megfoghatatlan írói stílus. Hiába volt az E/1, kívülállónak éreztem magam.
5. Volt. Mondani szokás, nagy szerelemnek nagy szar a vége. Hát a több történet írása együtt se volt jó ötlet, összekuszálódott minden a fejemben.
6. Hmmm, nem így mondanám. Olyan már volt, hogy az gyilkolászós jelenetet az illetőre gondolva írtam, mert épp összevesztünk. 
7. Nemtudom, mindet félbehagytam és mindet bánom :D 

@@Thea_Blanchet szerint több yaoit kellene írnom. Egyetértek :D

Kihívottak:

@@TurulKagan - Hát nem is tudom neked milyen tanácsot tudnék adni, mert hát brutál fantáziád van :D Talán annyit, hogy nem mindenki képes befogadni ezt a fajta hard fantasyt, szóval ha mindenki által olvashatóvá szeretnéd tenni, akkor valahogy kisebb adagokban csepegtesd az infót, ha kimondottan ennek a rétegnek szánod, akkor nem szóltam semmit. De tényleg szuperül írsz :)
@@csak-egy-fujoshi - A zárójeles részeket hagyd el (My Sweet Demon), de amúgy nagyon tetszett. Bár nem szeretem a romantikus történeteket, de a yaoi mindig minden alól kivétel :D
@@Kanna-chan2003 - Folytasd a történeted, nekem tetszett :)
(Ne haragudjatok, lusta/fáradt vagyok több jelölthöz, szóval jelöljetek meg sokat helyettem is :* )


Írók hét fő bűne - kihívásRead this story for FREE!