c h a p t e r e l e v e n

2K 201 43

H a r r y
S t y l e s

Határozott kijelentésem hallatán Louis szemei kikerekedtek, a lélegzete pedig elakadt. Belé rekesztettem a szavakat, így csak annyira volt képes, hogy válaszként hevesen rázni kezdte a fejét.

– De bizony. Ne is tagadd, hogy te is akarod – suttogtam a fülébe.

– M...miért jó ez neked? – kérdezte dadogva, s a légzése is szabálytalanná vált, mert közben a kezem a pólója alá vándorolt és az oldalát kezdtem cirógatni.

– Azért, édesem, mert hallani akarom a hangod amint az én nevemet nyögöd. Ahogy kiereszted a legmélyebbről jövő sóhajaidat és visszafojtott sikolyokat hallatsz, az én kényeztetésem miatt. Látni akarom ahogy a mellkasod szabálytalanul emelkedik fel, s le. Ahogy összeszorított szemekkel élvezed azt, amit veled művelek. A hajamba markolva esedezel még többért, mert képtelen vagy betelni az eufórikus érzéssel. S végül, a legjobb rész, amikor életed legcsodálatosabb orgazmusa végig söpör rajtad, te hangosan nyögve szorítod a mosdót miközben a számba élvezel, én pedig az utolsó cseppig lenyelem – szavaim hallatán kéjesen felnyög, de azonnal beharapja alsó ajkát. – Felesleges erőlködnöd. A tested úgyis ellent mond a szavaidnak, és elárulja az elmédet is – a nadrágján keresztül végigsimítok legkényesebb részén, s még így is érzem, hogy szavaim igenis hatással voltak rá.

– N...ne csináld, ké...kérlek – nyöszörögte és a bicepszembe markolt.

– Szinte fizikai fájdalmat okoznék neked azzal, ha most nem tenném meg – meg akart szólalni, de egy vad csókkal belé fojtottam a szavakat. Levettem róla a pólóját, majd a nadrágja övével kezdtem babrálni. Egy pillanat alatt lerángattam róla szűk farmerjét, ami egyébként őrjítően jól állt neki. Minden domborulatát kiemelte, amik eleget tettek a kíváncsi szemeim - majdnem - összes vágyának. A darab most mégis csak egy zavaró tényező volt a szememben, csakúgy, mint Louis fekete bokszer alsója, ami hasonló sorsra jutott, mint a fekete nadrág.

Szemeim elé tárult Louis - igencsak merev - férfiassága, ami csillogott az előváladékától, amit a fürdőszobai lámpák erős fénye világított meg. Kezeim közé vettem és miután erősebbé tettem a szorításom, lassan pumpálni kezdtem. Tényleg lassan. Hallani akartam, amint Louis könyörögve esedezik többért és azért, hogy gyorsítsak a kínzó mód lassú tempómon. Csípőjét türelmetlenül előre lökte és nyöszörögni kezdett, ezzel nyomatékosítva kívánságát.

– M...még – nyögte és ismét mozdított a csípőjén.

– Nem értelek. Mondd el nekem, hogy mit szeretnél – tettettem a hülyét, mintha nem lenne teljesen egyértelmű Louis kérése. Az ő szájából akartam hallani.

– Gyorsabban. És ve...vegyél a szádba – nyögte, én pedig elmosolyodtam, majd gyorsítottam kezeim mozgásán. Kinyújtottam a nyelvem és lassan végignyaltam Louis farkának teljes hosszán, majd komótosan a számba vettem annyit, amennyi belefért. A többi részére a kezemet kulcsoltam és azokkal kezdtem ügyeskedni, egyre közelebb repítve Louis-t az orgazmushoz. A hajamba túrta egyik kezét és diktálni kezdte a tempót, másik kacsója a mosdókagyló márványos felületét markolta. Leengedtem őt a torkomig amit egy hangos nyikkanással díjazott. Felnéztem az arcára. Ajkai 'o' alakot formáltak, szemeit összeszorította. Ujjai elfehéredtek, izmai megfeszültek. Olyan volt, mintha most érezne ilyet először.

Louis hangosan felnyögött, keze megtépte a hajam, s ezzel együtt a számba élvezett. Tekintetemet az övébe fúrtam és egy nagyot nyeltem. Lou szabálytalanul, hevesen vette a levegőt. Pihegésének halk nesze töltötte be a fürdőszoba síri csendjét, ám a következő pillanatban a bejárati ajtó nyílását hallottuk meg. Louis magára húzta az alsóját és a farmerjét is.

– Srácok! Megjöttem! – Zayn hangja hallatszódott fel a földszintről. Lou menni akart, de a karjánál fogva visszahúztam magamhoz.

– Meg se próbáld.

– Eressz – nézett a karja köré kulcsolt kezemre. Megráztam a fejem. – Azt mondtam, eressz – kérte ismét, mire felhorkantottam és elengedtem.

– Ha majd őt csókolod, jusson eszedbe, hogy nem rég még az én szám volt a farkad körül.

– Utállak – sziszegte, majd faképnél hagyott.

bubblegum bitch ×× larry stylinsonWhere stories live. Discover now