𝐒𝐔𝐏𝐄𝐑 𝐉𝐔𝐍𝐈𝐎𝐑 ~ Mivel lep meg a szülinapodon?

2.5K 172 8
                                    

Leeteuk:

Valami nagyon édessel és nagyon személyessel lep meg.  Leeteuk az a fajta ember, akinek nagyon-nagyon fontos az, hogy személyes ajándékod adjon. Nem csak besétál a boltba és megvesz valamit, hanem azt akarja, hogy jelentése legyen annak, amit ajándékba ad. Képes hónapokon keresztül készülni rá, hogy megtalálja vagy épp megalkossa a tökéletes ajándékot számodra.

Heechul:

Valami vicces és egyedi dologgal lep meg. Például egy „szeretem Kim Heechult" feliratú pólóval, amit ha nem hordasz, még jól meg is sértődik. De mellé egy meglepetés vacsorával is meglep, hogy ne tűnjön túl „önzőnek" az ajándéka. Kissé elnagyoltnak tűnik, de úgy gondolja, hogy inkább tettekben nyilvánítja ki a szeretetét és nem tárgyakban.

Yesung:

Egész napos kényeztetés a részed. Reggel ágyba viszi a reggelit egy gyönyörű virággal kísérve. Egész nap lesi a kívánságaidat és minden percét veled tölti. Egyébként is a tenyerén hordoz, de ilyenkor még inkább Hercegnőként bánik veled. Csecsebecsék helyett a legértékesebb dolgot adja neked, az idejét. Persze nem is ő lenne, ha nem lenne valami kis plusz, így a nap végén átnyújt egy pár gyönyörű fülbevalót.

Kangin:

Nagyon sokat érdeklődik, hogy mit szeretnél, de mindig lerázod azzal, hogy semmit, neked már az is elég, hogy ha veled van. Így végül egy „szabadnapot" kapsz. Reggel bepattantok az autóba és autós kirándulásra indultok. Mással sem kell törődni, csak egymással. Rengeteget beszélgettek nevettek és csak egymásra koncentráltok. Nap végén egy édes kis faházban szálltok meg, ahol lezárásképp egy közös vacsora vár és egy gyönyörűen feldíszített habfürdő.

Shindong:

Nagyon nagyon el van keseredve, hiszen az évek alatt kevés olyan dolog maradt, amit adni tudna és még különleges is. Végül egy különleges ajándék válogatást kapsz a közös emlékeitekből. Lemezek a kedvenc dalaitokkal, fényképalbum a közös élményeitekről és egy aprócska a kulcs az ajándék doboz alján, ami kettőtök közös életének újabb állomásához vezet.

Sungmin:

Tudja jól, hogy mennyire hiányzik a családod és mennyire szomorú vagy, hogy nem utazhattok haza a szülinapodkor, hogy velük ünnepeljetek. Hihetetlen csendben és titokban szervez egy hatalmas szülinapi meglepetést. Elhívja a családodat, a barátaidat és mindenkit, aki fontos számodra. Mindezt teljesen egyedül. Ő is az a típus, aki a tetteket többre értékeli, mint a tárgyakat, így időt nem sajnálva szervez meg mindent tökéletesre. Ennél nagyobb ajándék pedig nem is kell.

Eunhyuk:

Valami nagyon különlegeset szeretne adni neked, de minél többet gondolkozik, annál rosszabb dolgok jutnak eszébe és ezért igen csak kétségbeesik. Mindenképpen meg szeretné mutatni, hogy mennyire fontos vagy neki és, hogy neki tényleg te vagy A lány. Úgy gondolja, hogy ezt semmilyen tárggyal nem képes kifejezni, így végül arra a döntésre jut, hogy vesz kettőtöknek egy közös kiskutyát. A gyerekhez még fiatalok vagytok, de egy kiskutya, akit ketten együtt neveltek megmutathatja, hogy igenis képes veled hosszútávra és komolyan tervezni, emellett pedig a Choco miatti űrt is betölti.

Donghae:

Egy gyönyörű kis szigetre rabol el szó szerint. Reggel egy édes ébresztés után a szemedet bekötve ültet az autóba és indul el a helyszínre. Egész nap jól érzitek magatokat és bepótoljátok a külön töltött időt. Este pedig romantikus hajókirándulásra indultok, amit egy finom vacsora tesz teljessé. Végül pedig visszaérve a kirándulásból egy helyi szórakozóhelyen táncoljátok végig az éjszakát.

Siwon:

Párizsba utaztok, hatalmasat kirándulva a szerelem és a divat fővárosában. Felejthetetlen napot töltötök el együtt a város minden apró zeg-zugát felfedezve. Végül a kedvenc divatterveződ privát divatbemutatójára is szerez két jegyet, ami mellé még egy általa egyedileg tervezett ruhát is kapsz teljessé téve a szülinapi meglepetést.

Ryeowook:

Romantikus kincskeresős napot szervez. A kedvenc helyeiteken és a kapcsolatotokhoz kapcsolódó helyszíneken keresztül vezet egész nap apró ajándékokkal és üzenetekkel meglepve. Végül egy általa készített vacsorával várja, hogy hazaérj és csak kettesben töltsétek az estét. Boldogan borozgatva nyitogatod ki az apró ajándékokat, végül egy összebújós filmnézéssel koronázzátok meg a napot.

Kyuhyun:

Meglepetés sítúrát szervez. Apró faházat bérel csak kettőtöknek, ahol egy hétvégét tölthettek el kettesben mindenki mást kizárva a programból. Napközben síeltek és a pályán ökörködtök, este pedig felfedezitek a környéket, végül pedig összebújva videó játékoztok a kanapén, amiben hagyja, hogy nyerj, elvégre szülinapod van. A nap végén pedig előkerül egy tárgyi ajándék, ami egy páros bukósisak, hogy a sípályán is mindenki tudja, hogy hozzá tartozol.

𝙆-𝙥𝙤𝙥 𝙄𝙢𝙖𝙜𝙞𝙣𝙚𝙨 𝙄. |✔Where stories live. Discover now