LUCAS XIII

734 42 34

Jeg vågnede, da der var nogen, der kyssede rundt i hele mit ansigt. Jeg åbnede forvirret mine øjne og skulle til at skubbe personen væk, da jeg opdagede, at det var Martinus. Martinus.

Han grinede, da han opdagede, at jeg var vågen. Så satte han sig oven på mig og lænede sig ned og lagde sine hænder på hver sin side af mit ansigt.

Alt i mig skreg. Han var så tæt på, og jeg kunne ikke klare det.

Han lænede sig ned og lod sin læber ramme min kind. Da han trak sig væk var hans kinder lyserøde, og jeg ville vædde med, at mine var det samme.

Det brændte der, hvor hans læber var et kort øjeblik forinden. Hans øjne søgte mine. Jeg bed mig i læben, så hans øjne fløj fra mine og ned til mine læber.

Han lænede sig ned, samtidig med, at jeg lænede mig op, og vores læber var lige ved at mødes, da det ringede på.

Han plantede et hurtigt kys på mine læber og rejste sig. Så rakte han hånden ned og hjalp mig op. Jeg smilede med knaldrøde kinder, og han gjorde det samme.

Jeg skyndte mig nedenunder og åbnede døren. Martinus kom langsomt, men ventede på trappen, så man ikke rigtig kunne se ham.

Udenfor stod Liv og havde en flot stram rød kjole på, der klædte hende fantastisk.

"Hej Luke," sagde hun og blinkede med det ene øje. Jeg kiggede på hende med afsky.

"Hvad vil du?" spurgte jeg koldt. Hun smilte og skubbede mig blidt tilbage.

"Date dig," svarede hun kort. Jeg fnyste og rystede på hovedet.

"Kommer ikke til at ske," sagde jeg endnu koldere. Hun smilte og grinte.

"Du kunne da godt lide mig, da jeg var sammen med den idiot til Martinus," sagde hun flirtende.

"Nej, det kunne jeg ikke. Jeg har aldrig kunnet lide dig. Det var altid en anden, og du er en idiot. Ikke Martinus," svarede jeg irriteret. Hun så vredt på mig, indtil hendes ansigt ændrede sig til en overrasket grimasse.

"Hvis ikke det var mig, du kiggede på, når du... Kan du lide Martinus?" spurgte hun forvirret og overrasket. Jeg løftede det ene øjenbryn og smilte flabet.

"Og hvad så, hvis jeg kan?" spurgte jeg. Hendes ansigt blev hårdt.

"Jeg siger det til ham og alle andre! Og han kan overhovedet ikke lide dig, så du ved det! Han er til piger," sagde hun, så smilte hun ondt og efterlod mig. 

Jeg trak på skulderen og lukkede døren.

Martinus gik ned ad trappen og hen til mig, hvorefter han satte sin ene hånd på min kind og placerede den anden i mit hår. 

Så kyssede han mig. Sådan rigtigt.

///
(;

21/4-2018

RETTET 6/5-2018

Homophobic ↠ mgWhere stories live. Discover now