Martinus' synsvinkel
Jeg tager stille min notesbog frem. Jeg har allerede skrevet 5 linjer, i tænker nok: 'det da ikke meget?' Men jo, det er svært at skrive en sang.

Det jeg har skrevet er:
I know I messed up once or twice
Followed some really bad advice (yeah)
I did some things that weren't so right
But I took it all back in second
I took it all back in a second

Victoria sidder ved siden af mig og smiler til mig. Hun er virkelig blevet en af mine bedste venner på kort tid.

"Den er god, indtil videre!" Hvisker hun til mig. Jeg smiler tilbage til hende og tænker hvad jeg ellers skal skrive.

"Tusind tak Viggo, du er den bedste veninde, man kunne ønske sig." Hvisker jeg og smiler til hende. Bente kommer gående hen imod os. Hun stopper lige foran vores bord.

"Nå nå, Martinus. Hvad laver du så?" Spørger hun og kigger undrende på mig. Jeg klapper min bog sammen sø hurtigt så muligt.

"Ik noget!" Siger jeg og smiler uskyldigt. Hun kigger på mig med det der har-gennemskuet-dig-blik. Hun tager min notesbog og læser i den første side.

"Woow Martinus.. den er god! Skriv endelig videre på den, men helst i fritiden eller frikvarteret!" Siger hun smilende til os og går stille og roligt over til nogle andre.

Gad vide hvad Marcus og Astrid laver lige nu?

// Sorry for et sent kapitel, men havde ingen ideer :(( håber i kan lide det! Følg Victoria_Pedersen ! Hvis hun får 50 følger er der et maraton på en af mine bøger! Hvis jeg får 215 er der maraton på den her bog og ei som deg! PS følg også lige danskkartoffel, da hun skriver så godt! Følg JRBell , da hun er en af de bedste forfattere på Wattpad, i følge mig ;) //

22 april 2018

First kiss - M.G (Sæson 1+2+3)Read this story for FREE!