// "køb is og chokolade! Det hjælper!" - 2.15 //

663 22 8

"Hvad har du sagt?" Spørger han, mig. Jeg begynder at fortælle det der er sket.

"Det var noget møg.." siger han og krammer mig ind til sig. - "Men jeg har jo gjort noget dumt.." tilføjer han.

"Jaaa, men du var jo fuld og vidste ikke hvad du gjorde, mens jeg stod foran hende ansigt til ansigt og sagde det direkte.." siger jeg og fælder et par tårer.

***

Astrids synsvinkel
Har Victoria ret? Klokken ringer og jeg tager stille fat i håndtaget og åbner. Jeg går ud ad toilettet. Heldigvis har jeg ikke makeup på igen...

Mine øjne er hævet og min næse er helt rød. Jeg ligner en død zombie..

Jeg går med tunge skridt mod klassen. Jeg kommer virkelig til at få opmærksomhed... jeg hader det!

Jeg åbner døren og alle kigger op på mig, bogstaveligtalt alle! Vores lærer Bente kigger på mig med sådan et tag-dine-ting-og-smut-hjem-blik og smiler til mig. Jeg prøver at smile, men det går ikke, da jeg ser Martinus og Victoria sidde sammen.. de kigger begge to sådan såret på mig.

Jeg går ned til min plads og pakker mine ting sammen. Jeg fælder mindst en eller to tårer da jeg tager mine ting. Marcus rækker sin hånd op.

"Ja Marcus?" Spørger Bente. Marcus rejser sig op.

"Må jeg tage med Astrid med og prøve få hende i bedre humør? Det fordi det er noget med kærestesorger og vi er bedstevenner.." siger Marcus. Bente nikker.

"Bare gør det! Husk at tage på supermarkedet og køb is og chokolade! Det hjælper!" Siger hun. Han griner. Hvordan ved hun det? Ahaha.

"Det er fordi jeg selv har prøvet det før! Det er meget hårdt," siger hun. - "Så gør det!"

"Tak Bente og tak Marcus." Siger jeg og krammer ham. Hun smiler og vi går ud ad klassen.

// Guuud! jeg vil have sådan en lærer! Når jeg får 215 følger Så laver jeg et maraton på denne her bog og EI som deg! //

First kiss - M.G (Sæson 1+2+3)Read this story for FREE!