13; ambidextrous

7.9K 1.1K 710
                                    


Günümüz


Dirseklerini masasına, çenesiniyse avuç içlerine yaslamış, odanın ortasında oyun oynayan Yeontan'ı izliyordu çünkü yapacak daha iyi bir işi yoktu. İpucunu hala çözememişti ve dikkatini sevdiği bir şeye vermezse kafayı yiyebilirdi, randevuya yirmi dört saatten az bir süre kalmıştı.

Kapısı tıklatılınca iç geçirerek koltuğunda doğruldu ve dışarıdaki her kimse içeriye gelmesini söyledi. Asistanı Georgia elinde birkaç belge dosyasıyla odasına girmişti, suratında yorgun bir gülümseme vardı. "Bay Jeon, yarınki ihalenin rapor özetleri."

Jungkook başını sallayarak elini öne uzattı ve kadını yanına çağırdı, dosyaları masaya bırakmasını işaret etti. Sonra, fark ettiği şeyle birlikte duraksadı, en az asistanınınkiler kadar yorgun olan gözleri yukarı yöneldi. "Yarınki?" dedi soru sorarcasına.

Georgia dosyaları masaya bırakırken en az onun kadar şaşırmış görünüyordu. "Bay Jeon, bugün perşembe."

"İhale yarın mı?" diye sordu Jungkook irileşen gözleriyle, dehşet içinde. "Saat kaçta?"

"Öğlen iki."

İçinde olduğu ruh halini açıklayabilmesine olanağı yoktu. Avuç içleri masaya yaslanırken koltuğundan hızla kalktı Jungkook, Yeontan onu hissetmiş gibi oyun oynamayı bırakmış, ayaklarının dibine koşmuştu. "Hyde." diye tısladı, Georgia'nın suratından hiçbir şey anlamadığı belli oluyordu ama zaten, Jungkook kendi kendine konuşuyordu. "O yaptı."

"Bay Jeon?"

Asistanını umursamadan odanın çıkışına yöneldi, Yeontan küçük ayaklarıyla onun peşinde koşturuyordu ve Jungkook her nereye gidiyorduysa onu takip etmeye hazırdı. Yalnızca ufak bir sorun mevcuttu; Jungkook nereye gittiğini bilmiyordu.

İhale ve randevu aynı saatteydi, ikisinden birine katılamazdı. İpucunu çözemediği için randevunun burnundan geleceğini zaten biliyordu ama bu ikisinin aynı saatte olması tesadüf değildi. Taehyung'u kaçıran adamların asıl derdi Jungkook'tu ve genç adam buna tam şu dakikada emin olmuştu, amaçları Taehyung'a zarar vermek değildi. Amaçları, Jungkook'un işini sabote etmekti. Bunun için de aklına en büyük rakiplerinden biri olan Robbie Hyde-

Hatırladığı şeyle duraksadı. Yeontan etrafında dönüyor, ince sesiyle havlayarak diğer çalışanların dikkatlerini de üzerlerine çekiyordu. Evcil hayvan günü çoktan geçmişti ama Jungkook'un yüreği onu veterinere bırakmaya el vermediği için küçük köpek hala onunla beraber şirketteydi.

Robie Hyde, zamanında Taehyung'u işe almaya çalışmıştı. Taehyung'un New York'a dönmek için Seokjin'in yanından ayrıldığı zamandı, Jungkook'un şirketinde bir işe başlamak istiyordu ve Robbie Hyde onun Kim Seokjin adı altındaki son sergisine katılmış, onunla Jungkook'un önünde flörtleşmeye çalışmıştı.

Asansöre koştu Jungkook, Taehyung'un odasına inmeye karar vermişti bir anda.

Robbie Hyde meselesi bununla bitmiyordu da. Üç yıl önce, Jungkook'un kafayı neredeyse sıyırmasına sebep olacak şekilde bir rakam açığı oluşmuştu şirkette. Hyung'ları ile birlikte Alaska'ya gittiğinde bile aklındaydı bu durum, sorunu kimse, aylarca çözememişti ve sonra birisi çıkıp "Bu," demişti. "Sorun bu."

Kim Taehyung.

Taehyung şirkette işe başlamış, dosyaları yalnızca iki hafta boyunca incelemiş ve sorunu bulmuştu.

secret little rendezvous // taekookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin