Περίληψη

679 47 30
                         


        Το παρελθόν λένε πως δε ξεφτίζει ποτέ, σε ακολουθεί και πάντα σε βρίσκει με σκοπό να σε δοκιμάσει. Το δικό του παρελθόν επέστρεψε για να τον στοιχειώσει και να ξυπνήσει τους εφιάλτες. Το δικό της ξεκινά με μια απαγωγή.

        Πλέκοντας αριστοτεχνικά το πριν με το τώρα, η μοίρα σε μια σπάνια έμπνευση της, οδηγεί τους ήρωες σε ανεξερεύνητα μονοπάτια και τους καλεί να συμμετάσχουν σ' ένα παιχνίδι επιβίωσης.

        Ο έρωτας από την άλλη υφαίνει τους δικούς του δεσμούς, αγνοώντας όμως τους κανόνες και τα πρέπει. Το αντισυμβατικό εξιτάρει και τρομάζει μαζί αλλά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει. Εγωισμός, μίσος, έπαρση παγιδεύονται σ' έναν ιστό, θολώνουν την κρίση αλλά τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, πάντα μαρτυρούν την αλήθεια.

      Ίντριγκες, γρίφοι, δοκιμασίες, μυστικά και εξαφανίσεις συνθέτουν ένα περίπλοκο σκηνικό και όσο το κουβάρι ξετυλίγεται, όσο το μυστήριο και για τους δυο βαθαίνει τόσο αγωνιωδώς αναζητούν τη λύτρωση.

       Ποια είναι η ιστορία τους; Πως γνωρίστηκαν και τι τους επιφυλάσσει η μοίρα; Θα αντέξουν την αλήθεια άραγε; Αξίζει ένας 'ζητιάνος' μια δεύτερη ευκαιρία και εάν ναι ποιο θα είναι το τίμημα;

                      Η δική του ιστορία του ξεκινά με την ερώτηση «Τι βλέπεις στα μάτια μου;»

                      Η δική της συνεχίζεται με την απάντηση «Εμένα!»


****************************

Έτσι φαντάστηκα και τον πρωταγωνιστή.... περίπου δηλαδή. Βασικά είναι δύσκολο να τον φανταστείς αλλά το προσπάθησα..


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Έχω χαθεί τόσο καιρό από την εφαρμογή αλλά το βιβλίο που ετοίμαζα ήταν ιδιαιτέρως απαιτητικό από πολλές απόψεις. Ελπίζω να επανέλθω πολύ σύντομα.

Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη! Να είστε όλοι καλά, χαρούμενοι και χαμογελαστοί!

Ακολουθεί το πρώτο κεφάλαιο μονάχα και αυτό είναι δυστυχώς δεν μπορώ να προδώσω τίποτα άλλο... Όσοι καταφέρουν και θέλουν να το αγοράσουν ελπίζω να το απολαύσουν. Σε λίγο καιρό θα αναρτηθεί η επίσημη ημερομηνία έκδοσης μαζί με το επίσημο εξώφυλλο.

Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου

Φιλιά!

Τι Βλέπεις Στα Μάτια Μου; (Κυκλοφόρησε - 12/07/18)Where stories live. Discover now