hoofdstuk 10

6.2K 173 5

Fleur pov.

Ik word wakker in Niall's armen. Ik heb een lichte hoofdpijn van de drank van gisteren. Maar er is een ding wat ik me toch nog wel heel goed kan herinneren. Ik heb namelijk seks gehad... Met Niall. Opeens voel ik Niall bewegen, ik kijk naar hem en zijn ogen gaan open. 'Goedemorgen.' Zeg ik. 'Goedemorgen.' Zegt hij met een schorre stem. 'Hoe voel je je?' Vraagt hij. 'Hoe bedoel je?' 'Nou je weet wel, na wat we gisteren hebben gedaan. Heb je pijn ofzo?' 'Nee hoor.' 'Vond je het wel fijn?' Vraagt hij onzeker. 'Ja.' Zeg ik een beetje blozend terug. Hij lacht even en geeft me dan een kus. 'En wat wil je vandaag gaan doen?' 'Ik heb zin om te zwemmen.' 'Dan gaan we dat doen.' Zegt hij en hij stapt uit bed. Ik doe hetzelfde. Daarna ga ik douchen, me aankleden, eten, m'n tandenpoetsen, beetje makeup op doen en als laatste pak ik een tas in voor vandaag. Ik doe er een boek in, handdoeken, wat snoep en geld. Ik hoef er geen bikini en zwembroek in te doen, want die hebben we al aan. Dan ga ik naar beneden. Als ik beneden kom, zie ik Niall op de bank zitten. 'Ben je klaar?' 'Ja.' Zeg ik. Hij staat op en we lopen naar de deur. Dan lopen we naar buiten, naar de auto. We leggen de tas achterin en dan gaan we zelf zitten. En dan rijden we aan naar het strand.

Als de auto stopt, pak ik de tas van de achterbank en dan stappen Niall en ik uit. Ik kijk naar de zee. 'Het is mooi hier.' Zeg ik. 'Klopt.' Zegt Niall en hij pakt me bij mijn middel vast. We lopen samen richting het zand om een plekje uit te zoeken. Na even gezocht te hebben, leggen we onze spullen neer op een mooi plekje, waar nog niet veel mensen liggen. We doen onze kleren uit en dan rennen we naar de zee. Niall springt er als eerste in. Daarna ik. 'Het is koud.' 'Dat went wel.' Zegt Niall terug en dan gooit hij water in mijn gezicht. 'Niall!!' Schreeuw ik naar hem en daarna gooi ik ook water in zijn gezicht. Dan pakt hij me vast en we beginnen te lachen. Ik kijk even in zijn mooie blauwe ogen. Ik vind Niall echt leuk. En ik denk dat ik hem dat vanavond ga zeggen.

~'s avonds~

Ik stap uit de douche na een lange maar leuke dag. Ik trek een trui van Niall aan en een joggingbroek. Daarna loop ik naar beneden. Ik ga op de bank zitten naast Niall. Hij heeft een film opgezet.

Als de film is afgelopen, kijken we elkaar aan. Dit is mijn moment denk ik dan en ik besluit te zeggen dat ik hem leuk vind. 'Niall, ik wil je iets zeggen.' 'Oké.' 'Ik vind je leuk, ik ben verliefd op je.' Zeg ik dan.

-----------------------------------------------

Sorry als het slecht is, maar ik voel me niet zo lekker. Ik hoop dat jullie het toch een beetje leuk vonden. x

Sex Lessons ft. Niall HoranLees dit verhaal GRATIS!